EN

Pan Ředkvička a vesmírné úvahy, které končí boulí

Kateřina Závadová


Návod, jak se nebát plnit si sny a užívat si života!
Pan Ředkvička je starší pán, který se rozhodl, že už nebude chodit do úřadu, ale začne konečně žít. Nenechte se mýlit, i takový zdánlivě obyčejný muž může zažít všelijaká dobrodružství! V létě bydlí s kamarádem Frantou na hausbótu, zakotví na krásném břehu nedaleko lesa, což se stane trnem v oku některým zvířátkům. Vetřelce je třeba vypudit! Když ale pan Ředkvička vyloví z vody napůl utopeného jezevce s brýlemi na čumáku, rázem se vše změní.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Jitka Petrová
Jazyk čeština
Počet stran 80
EAN 9788020459640
Datum vydání 31.03.2022
Věk od 7
Formát 195x255 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,473
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Pan Ředkvička není slavný horolezec ani fotbalista. Je to starší pán, který se rozhodl, že už nebude každý den chodit „do úřadu“, ale začne konečně žít. A jako každý správný hrdina má svého parťáka do nepohody, se kterým prožívá neuvěřitelná dobrodružství. Společně se odstěhovali na hausbót, ale ani tam se jim komické situace nevyhnou. Stanou se totiž trnem v oku místním zvířátkům, která žádné vetřelce na svém území nestrpí, začnou proto škodit, kde se dá. Co všechno oba kamarádi zažijí a dojde ke smíření lidského a zvířecího světa?

Veselé vyprávění o dvou kamarádech a jejich neuvěřitelné příhody ukazují, že i s „dědečky“ je zábava a legrace a že naplno žít a plnit si sny můžeme opravdu v každém věku.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM