
Naše historické průmyslové pivovary
Titulů o českých a moravských pivovarech vznikla řada, ale tento je jiný. Autor Filip Vrána, poradce...
Testováno na dětech od 3 do 18 let.
Na jaře ředkvičky, na podzim jablka a švestky přímo ze stromu. V zimě zásoby kořenové zeleniny, brambory a zelí. A léto? To je plné hojnosti. Dozrávají rajčata, mrkev, hrách a všechno možné ovoce. Recepty v nové Božské kuchařce využijete po celý rok. Budete potřebovat běžně dostupné suroviny, které seženete v každém obchodě nebo na trhu. Ani v tomto pokračování nečekejte žádné složité postupy a hodiny v kuchyni, většinu jídel připravíte do 30 minut.
Testováno na dětech od 3 do 18 let.
Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé
Přihlásit