EN

Hurááá na prázdniny

Daniela Krolupperová


Zábavný zápisník, se kterým zažijete spoustu dobrodružství
Správné prázdniny jsou plné zážitků! S hravým cestovním zápisníkem je naplánujete přesně podle svých představ a budete mít na co vzpomínat. Kam vyrazit? Co si vzít s sebou? Jak si poradit v zemi, kde se mluví cizím jazykem? Tipy, triky, finty, kvízy, testy, diář, zápisník, adresář, fotoalbum – to všechno budete mít po ruce s tímhle šikovným pomocníkem, díky kterému nebude mít nuda šanci.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Aneta Žabková
Jazyk čeština
Počet stran 112
EAN 9788020460097
Datum vydání 02.06.2022
Věk od 6
Formát 210x210 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,484
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Tipy, triky, finty, kvízy, testy, diář, zápisník, adresář, fotoalbum.

Kam a jak po souši, po vodě či vzduchem? S kým? Co si vzít s sebou? Jak přežít? Jak si užít léto? Nedat hladu šanci? Bloudím, bloudíš, bloudíme? Pomoc, oni nemluví česky! Zdraví máš jen jedno. Letní láska. O tom všem se dozvíte v publikaci, kde nuda je slovo neznámé.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Daniela Krolupperová

Daniela Krolupperová

Daniela Krolupperová píše knihy nejrůznějších žánrů pro děti všech věkových kategorií a mnohé z jejích titulů získaly ocenění. Od ukončení studia pracuje ve svobodném povolání jako překladatelka a tlumočnice ze severských jazyků. Její první knihy směřovaly k populárně-naučné literatuře (Proč mluvíme česky, Viropis), ale beletristické příběhy na sebe nenechaly dlouho čekat. Pro menší děti jsou to např. Sedmilhář Josífek, Policejní křeček, Kouzelná aktovka, trilogie o Bubáčkovi či Atlas strašidel. Pro starší čtenáře Společenstvo klíčníků, Zločin na Starém Městě pražském a další.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM