EN

Jedeme v tom spolu

Sarah Dessenová


Může se člověk změnit? Nebo je to nesmysl? Třeba mu pomůže honba za vznešeným cílem!
Už je to dlouho, co Auden naposledy v noci spala. Před rozvodem svých rodičů – nebo spíš předtím, než se začali hádat. Teď má příležitost strávit bezstarostné léto se svým tátou a jeho novou rodinou v okouzlujícím přímořském městečku. Tam taky nastoupí na brigádu v obchodě s oblečením, kde se seznámí s holčičím světem, který jí tak dlouho unikal. A pak potká Eliho, záhadného samotáře, ale hlavně dalšího nespavce. Společně se noc co noc vydávají na honbu za dobrodružstvím.

Detailní informace

Žánr YA romantika
Ilustrátor Inc. Netflix,
Jazyk čeština
Původní název Along for the Ride
Původní jazyk angličtina
Počet stran 368
EAN 9788076614765
Datum vydání 18.07.2022
Věk od 14
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,403
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Už je to dlouho, co Auden naposledy v noci spala. Před rozvodem svých rodičů – nebo spíš předtím, než se začali hádat. Teď má příležitost strávit bezstarostné léto se svým tátou a jeho novou rodinou v okouzlujícím přímořském městečku, kde žijí. Tam taky nastoupí na brigádu v obchodě s oblečením, kde se seznámí s holčičím světem, který jí tak dlouho unikal: holčičí mluvou, kamarádstvím a láskami. Tohle všechno až doteď opomíjela, protože se ze všech sil snažila být dokonalou dcerou.

A pak potká Eliho, záhadného samotáře, ale hlavně dalšího nespavce, který se stane jejím průvodcem po nočním městě. Společně se noc co noc vydávají na honbu za dobrodružstvím.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM