EN

Johnny a Jessie

Zapomenutý mýtus

Jaroslava Kelly


Příběh dvojčat Johnnyho a Jessie, kterým návštěva u neznámého příbuzného přinese řadu neobvyklých a vzrušujících zážitků.
Dvojčata Johnny a Jessie čeká léto plné her a zábavy na severu Anglie u záhadného strýce Philipa. Ten si však všechny znepřátelí, když odhalí šokující tajemství z rodinné minulosti. Zdá se, že každá rodina má svého kostlivce ve skříni. Od té chvíle se pobyt promění v napínavé pátrání po pravdě. Sourozenci převrátí strýcovo sídlo vzhůru nohama a zjistí, že nic není tak, jak se na první pohled zdálo. Zapletou se přitom do mnoha dobrodružství a přispějí k odhalení překvapivých tajemství.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 208
EAN 9788076504509
Datum vydání 06.01.2022
Věk od 10
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,403
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Čtrnáctiletá dvojčata Johnny a Jessie čeká léto plné her a zábavy na severu Anglie u záhadného strýce Philipa. Ten si však všechny znepřátelí, když odhalí šokující tajemství z rodinné minulosti. Zdá se, že každá rodina má svého kostlivce ve skříni. Od té chvíle se pobyt promění v napínavé pátrání po pravdě. Sourozenci převrátí strýcovo sídlo vzhůru nohama a zjistí, že nic není tak, jak se na první pohled zdálo. Zapletou se přitom do mnoha dobrodružství a přispějí k odhalení překvapivých tajemství.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

L Kurk
Kniha se moc líbila, byla dobrodružná a napínavá. Příběh měl několik zápletek a nečekané rozuzlení. Doporučiji.
Zuzana Č
Velni poutavé čtení pro chlapce i dívky, kniha plná dobrodružství a napětí. Doporučuji.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM