EN

Co má Margo ve skříni?

Tereza Pařízková


Základy módy a zdvořilého chování v zábavném průvodci pro zvídavé děti
Medvědice Margo je výstřední dáma, která žije ve svém stylovém brlohu. Miluje módu a má vybraný vkus. Ostatně jeden rok strávila v pařížské zoo, kde se toho od návštěvníků hodně naučila. Její legendární skříň skrývá spoustu svršků a věcí, které vždy ráda půjčí ostatním. Inspirujte se od ní taky! Co si obléknout na slavnostní příležitost? Jak svátečně prostřít stůl? A jak třeba napsat pozvánku? Kdo se v tom má vyznat? No přece Margo!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Kristina Kemeníková
Jazyk čeština
Počet stran 64
EAN 9788020460080
Datum vydání 09.06.2022
Věk od 5
Formát 240x280 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,577
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Kniha seznámí malé čtenáře s etiketou oblékání a základními pravidly zdvořilého chování. Kdy nosíme černou? Kdy se nehodí odhalená ramena? Co se říká na smutečních hostinách? Ubrousek kolem krku nebo do klína? A jak to, že slovíčka pardon, prosím a děkuji dokážou takové zázraky? Jak se jenom na slavnostní příležitost nejlépe obléknout? A co se sluší říct a udělat? Jak svátečně prostřít stůl? Jak napsat pozvánku? Proč se nehrbit? Kdo se v tom má vyznat? No přece Margo! Medvědice, která až donedávna pobývala v pařížské zoo, kde se naučila vytříbenému jednání. A proto se na ni ostatní zvířátka obracejí tak často pro radu. 

Příběh nabídne také zajímavé informace o obyvatelích lesa, kteří si přijdou k Margo pro pomoc.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Tereza Pařízková

Tereza Pařízková

Tereza Pařízková debutovala sérií knih z Městečka Lážoplážo. Ohlasu se dočkaly její dobrodružné knížky o Stele a psím spřežení. Žije v Olomouci, kde se svou rodinou provozuje dětské knihkupectví Zlatá velryba. Má agenturu, která zprostředkovává prodej práv k zahraničním knihám pro děti a mládež. Vystudovala scenáristiku a dramaturgii na FAMU, momentálně studuje obor Dětská literatura na londýnské univerzitě Roehampton. S radostí potkává čtenáře na besedách a vede kurzy psaní pro děti. 
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM