EN

Čertovské pohádky o bylinkách

Jana Burešová


Voňavé pohádky s čertími růžky
Patnáct čertovských pohádek ze světa, kde se v příbězích neobjevují pouze rozpustilí čerti, čertice a malí čertíci, ale kde to opět voní bylinkami a objevují se i mnohé další zajímavé rostliny, leckdy se vskutku čertovskými jmény jako rulík, ďáblík, kozlík, čertkus. Najdeme tu ale také zdánlivě obyčejný chmel, brambor či křen a další rostliny. Veselé i názorné obrázky pomohou dětem je v přírodě poznat. Z příběhů se dozví, čím jsou zajímavé, užitečné a někdy také nebezpečné.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Alena Schulz
Jazyk čeština
Počet stran 80
EAN 9788026443643
Datum vydání 22.09.2022
Věk od 5
Formát 170x243 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,341
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Patnáct čertovských pohádek ze světa, kde se v příbězích neobjevují pouze rozpustilí čerti, čertice a malí čertíci, ale kde to opět voní bylinkami a objevují se i mnohé další zajímavé rostliny, leckdy dokonce se vskutku čertovskými jmény. Pohádková kniha, kde dobro vítězí nad zlem a být čestný se vyplácí. Plná příběhů, kde své místo najdou rostliny jako rulík, ďáblík, kozlík, čeretkus, ale také třeba chmel, bolševník či křen. Veselé i názorné obrázky pomohou dětem rostliny v přírodě poznat a z poučení se dozví, čím jsou zajímavé, užitečné a někdy také velice nebezpečné.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Pohádky o přírodě"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jana Burešová

Jana Burešová

Jana Burešová žije v Kladně s manželem a třemi dětmi. Mezi autory knih pro děti se zařadila v roce 2018, kdy vyšla její první kniha. Její tvorba baví i vzdělává. Při psaní autorka čerpá ze svých zálib, často úzce spojených s přírodou. Květinové pohádky jsou v pořadí její pátou knihou a navazují na Stromové pohádky a Bylinkové pohádky.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM