EN

Romantický příběh o lásce, strachu, přátelství i naději. Pro každého, kdo miluje zimu, snowboarding a příběhy, které chytí za srdce.
Se snowboardem to Mia uměla pomalu dřív, než vůbec začala chodit. Její druhou vášní jsou knihy. Má jich tolik, že by je nedokázala přečíst za celý život. A že jí moc času nezbývá. Svízelné životní situace jí pomáhá překlenout kamarád Leo. Jediný člověk, kterého pustila pod svou neprodyšnou slupku. Pak se ale objeví Sebastian. Neomalený, povrchní, sprostý… s těma nejkrásnějšíma očima! Kvůli němu se začne zamotávat do svých pravidel i citů. Naučí ji právě on znovu žít a milovat?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 144
EAN 9788076505070
Datum vydání 13.12.2021
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,165
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Se snowboardem to Mia uměla pomalu dřív, než vůbec začala chodit, a na svahu je jako doma. Její druhou vášní jsou knihy. Má jich tolik, že by je při nejlepší vůli nedokázala přečíst za celý život. A že jí moc času nezbývá… Svízelné životní situace jí kromě koníčků pomáhá překlenout její kamarád Leo. Jediný člověk, kterého Mia pustila pod svou neprodyšnou slupku.

Pak se ale objeví Sebastian. Neomalený, povrchní, sprostý… s těma nejkrásnějšíma očima, jaké kdy viděla! K tomu, že je tak uzavřená, má své důvody. Osud ji totiž postavil před těžkou zkoušku, v níž nemůže vyhrát. Kvůli Sebastianovi se ale Mia začne zamotávat do svých pravidel i citů. Poslechne srdce, nebo dá na rozum? Pomůže jí Sebastian zbořit těžce vystavěné hradby a naučí ji znovu žít a milovat?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM