EN

Za dveřmi našich domovů číhá spousta nebezpečí, a proto je třeba být obezřetný a dobře se rozhlížet, svítí-li na semaforu zelená, nebo jestli se ulicí neřítí splašená tramvaj.
Za dveřmi našich domovů číhá spousta nebezpečí, a proto je třeba být obezřetný a dobře se rozhlížet, svítí-li na semaforu zelená, nebo jestli se ulicí neřítí splašená tramvaj. Pokud ale obezřetní jsme, můžeme si dovolit rozhlédnout se víc doširoka a potom spatříme spoustu zajímavých věcí. Zdánlivě obyčejný tovární komín, most, dveře od garáže, fontána, a dokonce i jeřáb dovedou být plné barvité poezie.

Detailní informace

Žánr leporelo
Jazyk čeština
Počet stran 18
EAN 9788075581808
Datum vydání 02.09.2021
Věk od 1
Formát 150x150 mm
Nakladatelství Meander
Edice Repolelo
Hmotnost 0,163
Typ Kniha
Vazba leporelo knížkové

Za dveřmi našich domovů číhá spousta nebezpečí, a proto je třeba být obezřetný a dobře se rozhlížet, svítí-li na semaforu zelená, nebo jestli se ulicí neřítí splašená tramvaj. Pokud ale obezřetní jsme, můžeme si dovolit rozhlédnout se víc doširoka a potom spatříme spoustu zajímavých věcí. Zdánlivě obyčejný tovární komín, most, dveře od garáže, fontána, a dokonce i jeřáb dovedou být plné barvité poezie. Alice Nikitinová namalovala a zbásnila pro svého syna Romana ty nejběžnější věci, se kterými se setkali venku na procházce a které ho fascinovaly a někdy i děsily.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM