EN

Mozkocvična

Veronika Nešporová


Soubor krátkých cvičení a zajímavých informací vhodných nejen pro trénink paměti, ale také pozornosti a často i trpělivosti.
Každému se jistě někdy stalo, že zapomněl na schůzku v nabitém diáři, jméno bratrance svojí bývalé přítelkyně nebo šestnáctou položku z nákupního seznamu. To je vcelku normální. Ovšem zbystřit bychom měli ve chvíli, kdy lovíme marně v paměti adresu svého domova, a nejen že si nepamatujeme, co máme koupit, ale často ani nevíme, kam jsme měli namířeno. Kniha je plná cvičení na krátkodobou i dlouhodobou paměť, fantazii a slovní zásobu. A chybět by neměla ani u vás doma.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 288
EAN 9788076506831
Datum vydání 15.08.2022
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,314
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Každému se jistě někdy stalo, že zapomněl na důležitou schůzku v nabitém diáři, jméno bratrance svojí bývalé přítelkyně nebo šestnáctou položku z nákupního seznamu. To je vcelku normální a děje se to nám všem. Ovšem zbystřit bychom měli ve chvíli, kdy lovíme marně v paměti adresu svého domova, a nejen že si nepamatujeme, co máme koupit, ale často ani nevíme, jestli jsme měli zamířit do trafiky pro voňavý tabák nebo si zajít do lékárny a nechat si zabalit veškerou ginkgo bilobu, kterou zde mají.

Kniha je plná cvičení na krátkodobou i dlouhodobou paměť, fantazii a slovní zásobu. A chybět by neměla ani u vás doma.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM