EN

V plamenech

Přežil jsem útoky 11. září 2001

Lauren Tarshisová


Dokázal bys přežít ty?
Strýčka má Lucas ještě raději než fotbal – však ho Benny také k fotbalu přivedl. Když Lucase zaskočí zpráva, že musí s fotbalem ze zdravotních důvodů skončit, okamžitě jej napadne, že si o tom musí promluvit s Bennym. Místo školy se tedy tajně vydává za strýčkem na stanici newyorského hasičského sboru nacházející se na Manhattanu. Ale v momentě, kdy Lucas dorazí za Bennym na stanici, naráží do jedné z věží Světového obchodního centra první letadlo – a od té chvíle už nic nebude jako dřív.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Scott Dawson
Jazyk čeština
Původní název I Survived the Attacks of September 11, 2001
Původní jazyk angličtina
Překladatel Zuzana Paseková
Počet stran 96
EAN 9788026443360
Datum vydání 05.09.2022
Věk od 9
Formát 145x205 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,147
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

V den, jehož události otřásly celým světem, se jeden chlapec snaží najít svou rodinu.

Strýčka má Lucas ještě raději než fotbal – však ho Benny také k fotbalu přivedl a hodně ho naučil. Když Lucase zaskočí zpráva, že musí ze dne na den s fotbalem ze zdravotních důvodů skončit, okamžitě jej napadne, že si o tom musí promluvit s Bennym. Místo školy se tedy tajně vydává za strýčkem na stanici newyorského hasičského sboru nacházející se na Manhattanu. V New Yorku panuje krásné a jasné počasí. Ale v momentě, kdy Lucas dorazí za Bennym na stanici, naráží do jedné z věží Světového obchodního centra první letadlo – a od té chvíle už nic nebude jako dřív.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Lauren Tarshisová

Lauren Tarshisová

Lauren Tarshisová je autorkou celosvětově úspěšné série Přežil jsem, která si vydobila místa na žebříčcích New York Times. Hodnověrnosti svých napínavých příběhů o skutečných událostech dosahuje náročnou přípravou a pečlivým výzkumem všech známých faktů na dané téma. Žije ve Westportu ve Connecticutu.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM