EN

Jak jsem se zbláznila

Ivanka Devátá


Dlouho očekávaná novinka od Ivanky Deváté
Ani v blázinci není o humorné situace nouze! V knize Ivanky Deváté se dozvíte, jaká dlouhá cesta ji do této instituce přivedla a co tam zažila.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Iva Huttnerová
Jazyk čeština
Počet stran 224
EAN 9788026721314
Datum vydání 11.11.2021
Věk od 15
Formát 115x185 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,291
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Po delší odmlce vychází nová kniha Ivanky Deváté. Pracovní zatížení, hluční sousedé a další sled událostí ji totiž dovedli až do blázince. Ale v tom našla inspiraci, a tak spatřila světlo světa kniha, která líčí celou dlouhou cestu, jež ji do tohoto zařízení přivedla, a samozřejmě také to, co tam zažila. Autorka s laskavým humorem vypráví o pacientkách i personálu, a také o tom, jak se dostala ven. Takže máte-li pocit, že jste zralí na blázinec, nezoufejte, přečtěte si knihu Ivanky Deváté a hned se vám bude zdát svět veselejší.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Ivanka Devátá

Ivanka Devátá

Ivanka Devátá se narodila 27. listopadu 1935. Dětství prožila v Brně, roku 1950 přesídlila s rodiči do Plzně. Po absolvování pražské DAMU nastoupila do angažmá v Realistickém divadle, kde setrvala čtyřiatřicet let. Spolupracovala i s rozhlasem a televizí (seriál Rodina Bláhova, filmy Samota, Obrácení Ferdyše Pištory, Mstitel). V posledních letech své filmové kariéry hrála ve filmech Fotograf, Školní výlet nebo v televizních seriálech Velmi křehké vztahy, Stopy života, Temný kraj a svůj hlas propůjčila slečně Marplové ve stejnojmenném seriálu britské televize. Těžiště své práce poté přesunula do oblasti literární tvorby. Její povídky a fejetony nacházejí uplatnění v tisku v rozhlase.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM