EN

Puntíkáři

PAchatelé dobrých skutků

Miloš Kratochvíl


První díl nepřekonatelně vtipné série Miloše Kratochvíla Pachatelé dobrých skutků
Mají dobré srdce, a tak když mají pocit, že někdo v jejich okolí potřebuje pomoc, vrhají se do toho po hlavě. Bohužel, každá jejich snaha se vždycky nějak zvrtne, a proto místo pochval sbírají Michal s Fildou spíše černé puntíky.

Detailní informace

Ilustrátor Milan Starý
Jazyk čeština
Počet stran 112
EAN 9788020459367
Datum vydání 11.11.2021
Věk od 6
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,242
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

První díl nepřekonatelně vtipné série Miloše Kratochvíla Pachatelé dobrých skutků s názvem PUNTÍKÁŘI vypráví o malérech a dobrodružstvích dvou nerozlučných kamarádů Michala Součka a Filipa Fialky. Když mají kluci pocit, že někdo v jejich okolí potřebuje pomoc, vrhají se do toho po hlavě. Bohužel, každá jejich snaha se vždycky nějak zvrtne, a proto místo pochval sbírají Michal s Fildou spíše černé puntíky.

Všechny díly série (Puntíkáři, Duchaři, Kouzláci, Bouráci, Klofáci) si získaly oblibu široké čtenářské veřejnosti, nejen dětí, ale i jejich rodičů, pedagogů, knihovnic a patří u nás k nejčtenějším knížkám u dětí vůbec. Organizátoři celorepublikové akce Noc s Andersenem 2011 si vybrali sérii jako hlavní titul ročníku. Knihy se četly celkem asi na 800 školách, včetně škol v Polsku, ve Slovinsku a v zámoří. Získaly také několik ocenění: SUK 2009 - Cena ministryně školství, mládeže a tělovýchovy za přínos k rozvoji dětského čtenářství.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Pachatelé dobrých skutků"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM