EN

Konzervatoř

aneb Student ve vlastní šťávě

Jaroslava Wernerová


Humorné povídky ze světa hudby. O tom, jaká legrace nemine člověka, který jednou učiní to šílené rozhodnutí, vystudovat konzervatoř.
Že jsou konzervatoristé nudná sorta? Ani omylem! Seznamte se s Helenou Matyášovou a jejími přáteli, kteří spolu během studia zažívají spoustu humorných situací. Jako všichni mladí lidé pochopitelně i oni řeší své lásky, hloubí pouta kamarádství, sdílí osobní úspěchy či nezdary… A stavy trémy a jiné démony plaší alkoholem. Vezměte do ruky otvírák, nahlédněte do života mladých muzikantů a rozkryjte třeba i to, jak úžasně vlídná symbióza mezi studenty a jejich pedagogy na „konzervě“ panuje.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr povídka
humor
Jazyk čeština
Počet stran 272
EAN 9788076506589
Datum vydání 20.06.2022
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,328
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Že jsou konzervatoristé nudná sorta? Ani omylem! Seznamte se s Helenou Matyášovou a jejími přáteli, kteří spolu během studia zažívají spoustu humorných až absurdních situací. Jako všichni mladí lidé pochopitelně i oni řeší své lásky, hloubí pouta kamarádství, sdílí osobní úspěchy či nezdary… A stavy trémy a jiné démony plaší alkoholem. Vezměte do ruky otvírák, nahlédněte do života mladých muzikantů a rozkryjte třeba i to, jak úžasně vlídná symbióza mezi studenty a jejich pedagogy na „konzervě“ panuje.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM