EN

Jak na přechody hor

Bezpečně, s úsměvem a s co nejlehčím batohem

Jakub Venglář


Průvodce, který vám usnadní každou výpravu za horským dobrodružstvím
Láká tě svobodné putování s batohem, ale nemáš moc zkušeností? Nevíš, co si na trek zabalit, aby tě krosna nepřibila k zemi, ale zároveň ti nehrozily hlad a zima? Trochu se bojíš spaní venku? Váháš, zda vůbec vyrazit a jestli si poradíš s výzvami, které hory přinášejí? V této knize se dělím o své zkušenosti z mnoha let na cestách a tisíců nachozených kilometrů. Najdeš tu všechno, co bych si sám přál vědět předtím, než jsem kdysi poprvé vyrazil na trek do horské divočiny.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 256
EAN 9788074481727
Datum vydání 26.09.2024
Věk od 15
Formát 160x230 mm
Nakladatelství nastole
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Láká tě svobodné putování s batohem, horské vyhlídky a noci v přírodě, ale nemáš moc zkušeností? Nevíš, co si na trek zabalit, aby tě krosna nepřibila k zemi, ale zároveň ti nehrozily hlad a zima? Trochu se bojíš spaní venku? Váháš, zda opravdu vyrazit a jestli si poradíš s obvyklými výzvami, které hory přinášejí?

Právě pro tebe jsem napsal tuhle knihu, ve které se dělím o své zkušenosti z mnoha let na cestách a tisíců nachozených kilometrů.

Putování v odlehlých a málo známých oblastech i na oblíbených trasách mě postupně naučilo, jak se co nejlépe sbalit, jak takové podniky plánovat, jak se (většinou) vyhýbat průšvihům, co jíst, jak co nejlépe odpočívat, a mnoho dalšího. Zkrátka jak si i ty nejnáročnější přechody co nejvíce užít. Abychom kromě batohu na zádech a kilometrů v nohách měli sílu a prostor vnímat také krásy světa, kvůli kterým na tyto výpravy chodíme.

Najdeš tu všechno, co bych si sám přál vědět předtím, než jsem kdysi poprvé vyrazil na trek do horské divočiny.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM