EN

Lásky jedné padesátky

Kamila Šoltysová


Autobiografický deník jedné ženy o milostných strastech a přešlapech. A o tom, jak přežít období hledání nového partnera a zůstat přitom pořád nad věcí.
Je jedno srpnové ráno a Alena se vdává. Pro každou ženu je to začátek nové etapy s příslibem krásného života. Jenomže pak přijde tvrdá realita, kdy se přestane vznášet na obláčcích něhy a radosti a je jen na ní, jak se z té šlamastiky dostane. Musí zajistit nejen péči o dcery, o domácnost, ale hlavně se z toho všeho nezbláznit. Uvědomuje si, že ji každý vztah posune o kus dál, ale to ještě netuší, že ten největší kalibr na ni teprve čeká.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 128
EAN 9788076509238
Datum vydání 28.11.2022
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,164
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Svatba je pro většinu žen příslibem krásného života. Stejně to vnímá i Alena, když se jednoho srpnového rána vdává. Jenže když se přestane vznášet na obláčcích něhy a radosti, přijde tvrdá realita. Kvůli manželově nevěře sundává růžové brýle a zjišťuje, že není vše takové, jaké si to na začátku vztahu vysnila. A je jen a jen na ní, jak se z té šlamastiky dostane. Po rozvodu musí zajistit nejen péči o děti, postarat se o domácnost, ustát pár šílenců na seznamce, ale hlavně se z toho všeho nezbláznit. Uvědomuje si, že ji každý nový vztah posouvá o kus dál, to ale ještě netuší, že ten největší kalibr na ni teprve čeká.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM