EN

Disney - Sladké sny, Mickey

Kolektiv


Nostalgicky ilustrovaná sbírka příběhů na dobrou noc od Disneyho
Na nebi už vyšel měsíc a je čas jít spát. Vydejte se s dětmi do říše snů s pohádkami o oblíbeném myšákovi a zažijte skvělá dobrodružství plná legrace a přátelství! Najděte s Mickeym nejlepší místo pro pozorování noční oblohy, pomozte mu uspořádat báječný večírek s přespáním nebo zjistěte, co všechno s Plutem prožili, když nemohli usnout. Šup do postýlky s novými příběhy o animovaných hrdinech!

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Disney Sweet Dreams Mickey
Původní jazyk angličtina
Překladatel Petra Vichrová
Počet stran 72
EAN 9788025251522
Datum vydání 23.05.2022
Věk od 4
Formát 210x270 mm
Nakladatelství Egmont
Hmotnost 0,49
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Na nebi už vyšel měsíc a je čas jít spát. Vydejte se s dětmi do říše snů s pohádkámi o oblíbeném myšákovi a zažijte skvělá dobrodružství plná legrace a přátelství! Najděte s Mickeym nejlepší místo pro pozorování noční oblohy, pomozte mu uspořádat báječný večírek s přespáním nebo zjistěte, co všechno s Plutem prožili, když nemohli usnout. Šup do postýlky s novými příběhy o animovaných hrdinech!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Mickeyho klubík"

Hodnocení čtenářů

Sabina Bobková
Mickey Mouse je moje nejoblíbenější postavička již od dětství, kdy jsem měla malého myšáčka v pyžámku, proto je pro mě pohled na tuto obálku ještě nostalgičtější. Všechny kresby v knize jsou nostalgické, nejedná se o ty nejnovější zobrazení postaviček, proto jistě osloví i starší publikum, které se díky tomu vrátí do svých dětských let. Sladké sny, Mickey obsahuje celkem tři příběhy, ve kterých se pokaždé vyskytují známé postavičky jako Mickey Mouse, Minnie, Kačer Donald ale také Daisy, Pluto a Goofy. V prvním příběhu Mickey a noc plná hvězd sledujeme kamarády, jak společně vyrazí do planetaria, které je inspiruje pro strávení společného večera na pláži, kde chtějí pozorovat hvězdy. Nejlepší přespání u Mickeyho začíná v okamžiku, kdy se Mickey probudí a vzpomíná na svůj sen, kdy u něj spali všichni jeho kamarádi. Pluto a odpolední šlofík je poslední příběh, ve kterém vystupují pouze Mickey a jeho pes Pluto. Sladké sny, Mickey je nádherná kniha jak po vizuální stránce, tak po té příběhové. Obsahuje tři zcela nové příběhy, ve kterých se dítě může inspirovat pro zážitky. Rodiče u knihy opět mohou ocenit celobarevnou ilustrovanou knihu s menším množstvím textu, takže dětem za pět až deset minut zvládne přečíst pěknou pohádku. Hodnotím: 4/5 Celá recenze: https://kniznipristaviste.blogspot.com/2022/06/recenze-disney-sladke-sny-mickey.html

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM