EN

Království Čurbeskov

Hledej a najdi

Benjamin Bécue


Z tohohle bince vám bude přecházet zrak! Naleznete všechny zatoulané předměty?
Vítejte v království všeho nepořádku! Čurbeskov je plný harampádí, lidí i zvířat – a některé z nich dokážou najít jen ti nejpozornější. Vydejte se s dětmi objevovat ukryté věci na zábavně ilustrovaných stranách, které vám pořádně zamotají hlavu. Rozhodně to není tak jednoduché, jak se může na první pohled zdát. Pozor, dá zabrat i rodičům!

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Royaume du Dubazar
Původní jazyk francouzština
Počet stran 18
EAN 9788025251973
Datum vydání 18.07.2022
Věk od 3
Formát 257x370 mm
Nakladatelství Egmont
Hmotnost 0,8
Typ Kniha
Vazba leporelo knížkové

Právě jste pronikli na to nejneuklizenější území tohoto kraje! V Čurbeskově, čurbes všude! Uklízení a smýčení tady prostě není zvykem. Pokud máte bystré oko, dostatek trpělivosti a dobrý postřeh, můžete v tom neuvěřitelném zamatku objevovat zatoulané předměty! A skvěle se u toho bavit!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Benjamin Bécue

Benjamin Bécue

Benjamin Bécue je francouzský ilustrátor, který v roce 2005 absolvoval EPSAA (Vyšší odborná škola grafiky a architektury v Paříži). Pracuje v oblasti reklamy a dokumentů, ilustroval přes 20 dětských knížek. V Miláně se podílel na mnoha titulech sbírky My years why a ilustroval L’Espace à touch a My animated book of the sea. U nás vyšla jeho zábavná leporela Hledej a najdi s princeznou Čurbeskou a princem Bordelníčkem. Benjamin Bécue žije v Montreuil.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM