EN

Putování Brambůrka a Javůrka

Tereza Glize


Pan Brambůrek není žádná brambora! Veselé vyprávění o dvou statečných kamarádech.
Než pana Brambůrka vytáhly z hlíny rozpustilé myšky, spokojeně si rostl v hlíně a bylo mu tam dobře. Co si teď v tom široširém světě počne? Naštěstí potká pana Javůrka a brzy se z nich stanou kamarádi. Domeček, který si společně postaví, však strhne velká voda. Kam ho asi odnesla? Je čas přestat lenošit pod borůvkovým keřem a vyrazit ho hledat. Co na cestě zažijí? Jak obstojí při setkání s lesní obludou? Podaří se jim chaloupku najít?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr pohádka
Ilustrátor Markéta Laštuvková
Jazyk čeština
Počet stran 96
EAN 9788025359877
Datum vydání 22.09.2022
Věk od 5
Formát 160x230 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,307
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Než pana Brambůrka vytáhly ze země rozpustilé myšky, spokojeně si rostl v hlíně a bylo mu tam dobře. Co si teď v tom široširém světě počne? Naštěstí potká pana Javůrka a brzy se z nich stanou kamarádi.

Domeček, který si společně postaví, však strhne velká voda. Kam ho asi odnesla? Je čas přestat lenošit pod borůvkovým keřem a vyrazit ho hledat. Co na cestě zažijí? Jak obstojí při setkání s tajemnou lesní obludou? A podaří se jim ztracenou chaloupku najít?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Alena Pajkošová
Milá kniha psaná krásným jazykem se spoustou hezkých ilustrací. Veselé a napínavé příběhy vtáhnou děti do děje, že ani nedutají 🥰 Vřele doporučuji ❣️

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM