EN

Láska a jiné úkoly

Kasie Westová


Letní lásky a předsevzetí! Další romantická kniha od oblíbené Kasie Westové.
Léto sedmnáctileté Abby Turnerové neprobíhá úplně podle jejích představ. A tak si napíše seznam deseti věcí, které musí stihnout za následující měsíc. Musí se naučit postavit svému strachu nebo se také zamilovat. Ví, že když splní všechny položky ze seznamu, stane se z ní ta správná umělkyně. Ale jak se jí krátí čas, zjišťuje, že uskutečnit některé věci je velice obtížné a že možná nezvládne změnit svou tvorbu, když nebude schopná změnit sebe sama.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Love, Life and the List
Původní jazyk angličtina
Překladatel Adéla Špínová
Počet stran 328
EAN 9788076614468
Datum vydání 25.04.2022
Věk od 12
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,454
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Léto sedmnáctileté Abby Turnerové neprobíhá úplně podle jejích představ. Je už ne úplně tajně zamilovaná do svého nejlepšího kamaráda Coopera. Nezvládá pomoct mámě s jejími psychickými problémy, a teď jí navíc odmítli vystavit její obrazy na jedné výstavě.

A tak si napíše seznam deseti věcí, které musí stihnout za následující měsíc. Musí se naučit postavit svému strachu nebo se také zamilovat. Ví, že když splní všechny položky ze seznamu, stane se z ní ta správná umělkyně. Ale jak se jí krátí čas, zjišťuje, že uskutečnit některé věci je velice obtížné a že možná nezvládne změnit svou tvorbu, když nebude schopná změnit sebe sama.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Kasie Westová

Kasie Westová

Kasie Westová je úspěšnou a oceňovanou autorkou mnoha knih pro děti a dívky. Vystudovala Fresno State University a stále žije v Kalifornii se svými čtyřmi dětmi a manželem. Většinu času se snaží uniknout kalifornskému vedru. Kromě psaní miluje také wakeboarding, rockové balady a čtení dlouho do noci.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM