Upečeno s láskou
Pekařina je staré voňavé řemeslo, které dnes s radostí opět objevujeme. Ponořte se do světa domácího...
Pečení s kváskem nebo s droždím není žádná věda
Připravit domácí pečivo není složitá věc. Nechte se autorkou provést světem pečení z kvásku i z droždí.
V knize najdete všechny potřebné informace: Jak si připravit kvásek, jak se o něj starat, jaké pomůcky a suroviny k pečení použít.
Inspirujte se fotografiemi lahodného pečiva a vyzkoušejte recepty na kváskový chléb, kváskové pečivo, chleby s droždím, bagety, rohlíky, dalamánky, večky, žemle a bulky, tyčky, placky, pizzy, kynuté sladkosti, ale i recepty na typické zahraniční pečivo. A že nevíte, co si na pečivo namazat nebo k němu přikusovat? I na to autorka myslela...
Pekařina je staré voňavé řemeslo, které dnes s radostí opět objevujeme. Ponořte se do světa domácího...
Líbí se vám představa domácího pečiva, ale děsí vás vidina, že jeho přípravou strávíte celý den? Tak...
Pečení potěší duši i chuťové buňky v každém čase – tento diář je tím nejlepším důkazem. Nestane se p...
I s malou domácí pekárnou se dají dělat velké zázraky. Inspirujte se postupy známé pekařky Ivy Trhoň...
Líbí se vám představa domácího pečiva, ale děsí vás vidina, že jeho přípravou strávíte celý den? Tak...
Pekařina je staré voňavé řemeslo, které dnes s radostí opět objevujeme. Ponořte se do světa domácího...
Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé
Přihlásit