EN

O medvídkovi, co neuměl plavat, ale naučil se číst

Barbora Melíková


Bohatě ilustrovaná kniha pro děti i rodiče s hlavním poselstvím: „Nevadí, že něco neumíš, můžeš se to naučit. Měj se rád(a).“
Medvědí kluk Šimon se naučil spoustu věcí – chodit, mluvit, skákat… Ale naučí se i plavat? Co když ne? A co když se mu kvůli tomu začne někdo posmívat? Bohatě ilustrovaný příběh plný emocí pro malé i velké, který pohladí, podpoří a pomůže dětem budovat vlastní sebehodnotu a sebeúctu. Při střetu s životní překážkou je totiž možné cítit selhání a stud, nebo odhodlání ji zdolat. Jak chcete, aby to měly vaše děti? Předejte jim s námi proto zprávu: Nevadí, že něco neumíš, můžeš se to naučit!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 48
EAN 9788076509245
Datum vydání 16.01.2023
Věk od 3
Formát 210x210 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,315
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Medvědí kluk Šimon se naučil spoustu věcí – chodit, mluvit, skákat… Ale naučí se i plavat? Co když ne? A co když se mu kvůli tomu začne někdo posmívat? Co si počne a co všechno ho čeká?

Bohatě ilustrovaný příběh plný emocí pro malé i velké, který pohladí, podpoří a pomůže dětem budovat vlastní sebehodnotu a sebeúctu. Při střetu s životní překážkou je totiž možné cítit selhání a stud, nebo odhodlání ji zdolat. Jak chcete, aby to měly vaše děti? Předejte jim s námi proto zprávu: Nevadí, že něco neumíš, můžeš se to naučit!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM