EN

Moja matka (slovensky)

Karin Smirnoff


Sarkasticky o najtemnejších zákutiach ľudskej duše - pokračovanie oceňovaného románu Môj brat.
Moja matka je druhá časť oceňovaného debutového románu Môj brat, ktorý bol vo Švédsku nominovaný na prestížnu Augustovu cenu. Karin Smirnoff nás aj tu svojím svojráznym jazykom, rozbíjajúcim tradičnú štylistiku, prostredníctvom hrdinky Jany Kippovej zoznámi so svojskými postavami švédskeho vidieka a s temnými osudmi ďalších členov rodiny Kippovcov.

Detailní informace

Číslo dílu 2
Jazyk slovenština
Původní název Vi for upp med mor
Původní jazyk švédština
Počet stran 352
EAN 9788056636855
Datum vydání 10.11.2023
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Lindeni
Hmotnost 0,45
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Moja matka je druhá časť oceňovaného debutového románu Môj brat, ktorý bol vo Švédsku nominovaný na prestížnu Augustovu cenu. Karin Smirnoff nás aj tu svojím svojráznym jazykom, rozbíjajúcim tradičnú štylistiku, prostredníctvom hrdinky Jany Kippovej zoznámi so svojskými postavami švédskeho vidieka a s temnými osudmi ďalších členov rodiny Kippovcov.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Trilógia o Jane Kippovej (SK)"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Karin Smirnoff

Karin Smirnoff

Karin Smirnoff je švédská spisovatelka, původně novinářka, ale pracovala také ve dřevařském odvětví. Za studií na literární akademii při univerzitě v Lundu, kam nastoupila až ve středním věku, začala psát trilogii s hlavní hrdinkou Janou Kippovou, jejíž děj se odehrává nedaleko autorčina rodiště na severošvédském venkově. Hned první díl Můj bratr se stal ve Švédsku senzací a byl nominován na prestižní Augustovu cenu za rok 2018. Celá trilogie je ceněna jak čtenáři, tak kritiky za svou literární kvalitu. Rodinné drama vypráví o skrytých traumatech, boji se závislostmi a touze někam patřit. V roce 2021 bylo oficiálně oznámeno, že se Karin Smirnoff stává další autorkou pro pokračování bestsellerové série Milénium.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM