EN

Past na sňatkového podvodníka

Jak přechytračit záletníka a nezamilovat se

Martina Boučková


Najde záletník zlatý důl?
Říká si Leon, Tomi, Andreas, David, ... Má mnoho jmen, ale ani jedno není pravé. S oblibou oslní ženu, většinou středního věku, na kterou rozehraje taktiku neodolatelného elegána. A penízky se hrnou. Avšak navzdory zkušenostem se mu poslední dobou nedaří. Když téměř zoufalý poznává Hanku, znovu v myšlenkách slyší šustění bankovek. Nicméně, zlomit sebevědomou ženu není zase tak snadný úkol. A jediné, na co se dá vždy spolehnout, jsou Murphyho zákony. Přijde si podvodníček na své, nebo dostane za vyučenou?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 176
EAN 9788026446101
Datum vydání 16.02.2023
Věk od 18
Formát 145x205 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,315
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Prchá od ložnice k ložnici, avšak nikdy s prázdnou. Říká si Leon, Tomi, Andreas, David, ...

Má řadu jmen, ale ani jedno není pravé. Snadno okouzlí každou ženu. Jenže se mu poslední dobou nedaří a spolehnout se dá snad jen na Murphyho zákony.

Peníze mizí rychleji, než by si přál. Když pak v naději, že narazil na zlatý důl, rozehraje před Hankou svůj taktický šarm, nemá ani páru, jaká ho čeká dřina. Hanka se totiž zapřísahala, že už nikdy žádného chlapa nechce. Na druhou stranu:

Nestál by právě tenhle za hřích

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Milena Kvapilová
Vůbec to nebylo špatné. Taková lehce humorná oddychová jednohubka pro lepší náladu.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit

Recenze

klubknihomolu.cz - Vykoupená láska

"Příběh vás pobaví. Hanku si oblíbíte, Vaškovi naopak rozhodně fandit nebudete. Autorka sice zpracovává vážné téma, přesto píše s lehkostí. Vtipně vypráví o strastech i radostech partnerského života. V mnoha popsaných situacích se snadno najdete."

Instagram luciezel - Past na sňatkového podvodníka

Kniha je hezky napsaná, čtivá, zápletka je docela uvěřitelně postavená. Knize trochu na renomé ubírá to, že má pouhých 170 stran, což je za mne docela škoda. Ale naštěstí jako náplast na tuto újmu je dostatek humoru.

knihomilka.home.blog - Past na sňatkového podvodníka

...Dílko je zajímavé i díky tomu, jakým stylem je příběh podán. Děj sledujeme z pohledu obou hlavních hrdinů, Hanka se představuje v ich-formě a její f(al)ešný protějšek v er-formě. Některé situace se proto odehrávají dvakrát, z úhlu ženy a poté i z pohledu muže, což je zábavný způsob, jak dokázat známý fakt, že muži a ženy přemýšlejí úplně jinak....

kultura21.cz - Past na sňatkového podvodníka

...Popravdě, nálady mi u tohoto románu létaly jako motýli. Tu jsem s hlavními hrdiny souznila, tu mi zase byli naprosto nesympatičtí… Schopnost autorky lehounce a svižně popisovat příběh, který je občas tak všední, občas tak bizarní, je obdivuhodná. A právě tato čtivost vám udržuje úsměv na tváři. Pěkně roztříděné kapitoly dají možnost přečíst si před spaním jednu a hezky si celý příběh vychutnat....

knihydobrovsky.cz - Past na sňatkového podvodníka

,,,Příběh se ze začátku vyvíjel pomalu/lehce a pak se rozjel na plné obrátky. Bylo to poutavé a mělo to grády. Velmi zajímavý příběh, který vás vtáhne. Václav to s ženami umí, dokud nenarazí na Hanku. Bylo to zajímavé a hlavně překvapivé. Působivý plán a zásah vyšších mocí mu přál i nepřál. Snaží se, hází očkem, krásným slovem a je to dokonalá partie pro ženy... Zdá se. Nakonec zasáhla prozřetelno...

Instagram - Past na sňatkového podvodníka

...Příběh se ze začátku vyvíjel pomalu/lehce a pak se rozjel na plné obrátky. Bylo to poutavé a mělo to grády. Velmi zajímavý příběh, který vás vtáhne...

kniznitoulky.cz - Jak přechytračit záletníka a nezamilovat se.

...Kniha je hezky napsaná, čtivá, zápletka je docela uvěřitelně postavená. Knize trochu na renomé ubírá to, že má pouhých 170 stran, což je za mne docela škoda. Ale naštěstí jako náplast na tuto újmu je dostatek humoru. ..
NAPIŠTE NÁM