EN

Máme doma alkoholika

Barbora Houfová


Pojďte se s lehkostí projít životem lidí, jejichž blízcí propadli závislosti na alkoholu. Že to nelze? Povídky i glosy odhalují, že bez nadhledu a humoru to prostě nejde!
Máme doma alkoholiky a chtě nechtě v tom jedeme s nimi. Milujeme je, ale jejich pití ovlivňuje naše bytí! O závislostech už toho bylo napsáno hodně, ale o pocitech a strastech těch, kdo s takovými lidmi žijí, už tolik ne. Zkuste proto teď, s jistým humorem, nahlédnout do života lidí, jejichž blízcí propadli závislosti na alkoholu. Že to nejde? Příběhy v této knize ukazují, že s nadhledem a trochou legrace lze zvládnout i alkoholismus v rodině.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 48
EAN 9788076509580
Datum vydání 03.04.2023
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,064
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

„Máme doma alkoholiky, a chtě nechtě, jedeme v tom s nimi! Milujeme je a jejich pití ovlivňuje naše bytí. O našich pocitech i strastech toho však bylo napsáno málo.“

Autorka ale odmítá vzdychat a trápit se, protože to je prostě život. Teď vypadá jako hrdinka, ale už si vším prošla. Na začátku si každý „spoluzávislý“ projde depresí, sebeobviňováním a nadějí, že když napne síly, vše brzy skončí. Můžeme se starat, aby to naši milí přežili, aby měli kvalitní život, můžeme je i chápat. Jestli je ale milujeme, nemůžeme jim přát závislost. Tu si nezaslouží nikdo!

Dnes už se může dokonce zasmát i sobě, všem pokrytcům i všem absurdním situacím, do kterých se dostala. Zkuste to s ní!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM