EN

Čarovné pohádky

Laura Sampson


Okouzlující sbírka pohádek z celého světa
V této okouzlující sbírce pohádek se vám otevře svět plný magie. Vydejte se do dalekých krajů prodchnutých tajemstvím a kouzly a ztraťte se v příbězích, jejichž hrdinové a hrdinky zažívají velká dobrodružství, potkávají fantastické postavy i mocné kouzelníky a plní si svá přání. Překrásně ilustrovaná pohádková kniha, která přináší čarovné příběhy z celého světa. Najdete tu příběhy ze Severní i Jižní Ameriky, Evropy, západní Afriky, Asie i Oceánie.

Detailní informace

Žánr pohádka
Jazyk čeština
Původní název Enchanted Tales
Původní jazyk angličtina
Překladatel Adéla Michalíková
Počet stran 96
EAN 9788000070551
Datum vydání 02.10.2023
Věk od 5
Formát 240x270 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,701
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

V téhle okouzlující sbírce pohádek se vám otevře svět plný magie. Vydejte se do dalekých krajů prodchnutých tajemstvím a kouzly a ztraťte se v příbězích, jejichž hrdinové a hrdinky zažívají velká dobrodružství, potkávají fantastické postavy a mocné kouzelníky a plní si svá přání.

Překrásně ilustrovaná pohádková kniha, která přináší čarovné příběhy z celého světa. Najdete tu příběhy ze Severní i Jižní Ameriky, Evropy, západní Afriky, Asie i Oceánie. Převyprávění Laury Sampson a úchvatné ilustrace autorské dvojice Quang a Lien tvoří kouzelnou knihu, která bude ozdobou každé knihovny.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit

Recenze

vaseliteratura.cz - Čarovné pohádky

„Knihu doporučuji všem malým čtenářům, kteří rádi objevují svět a chtějí číst pohádky, které se čtou dětem po celém světě. I díky těmto příběhům mohou poznávat, co je důležité pro kultury jiných zemí a co mají děti kde rády.“
NAPIŠTE NÁM