EN

Byl jednou jeden člověk – Vikingové

Jean-Charles Gaudin


Komiksové zpracování slavného animovaného seriálu
Vydejte se na fascinující cestu do historie lidstva. Doprovázet vás bude moudrý Maestro a jeho zvídaví, bystří a vtipní přátelé. Tentokrát nás zavedou mezi vikingy. Budeme sledovat jejich dobyvačná tažení i mořeplavecké výpravy, poznáme však i jejich každodenní život. Vypravíme se na lov velryb, poznáme severská božstva, oslavíme slunovrat, zúčastníme se pohřbu, při kterém se nepláče, a mnoho dalšího.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Jean-Charles Gaudin
Jazyk čeština
Původní název Il était une fois l'homme T03
Původní jazyk francouzština
Překladatel Kateřina Vranová
Počet stran 48
EAN 9788025362440
Datum vydání 04.05.2023
Věk od 8
Formát 210x290 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,482
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Vydejte se na fascinující cestu do historie lidstva. Doprovázet vás bude moudrý Maestro a jeho zvídaví, bystří a vtipní přátelé.

Tentokrát nás zavedou mezi vikingy. Budeme sledovat jejich dobyvačná tažení i mořeplavecké výpravy, poznáme však i jejich každodenní život. Vypravíme se na lov velryb, poznáme severská božstva, oslavíme slunovrat, zúčastníme se pohřbu, při kterém se nepláče a mnoho dalšího.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Byl jednou jeden člověk"

Hodnocení čtenářů

Sabina Bobková
Kdo v dětství nesledoval, nebo přinejmenším nezaznamenal oblíbený animovaný seriál Byl jednou jeden život, jako by nikdy nebyl. Tento slavný francouzský seriál se dočkal i svých komiksů na motivy několika epizod daného seriálu. A kromě série Života se komiksových dílů dočkala také adaptace Člověka. Byl jednou jeden člověk Vikingové přivádí čtenáře do jedné z epizod, konkrétně desáté, slavného seriálu. Společně s vašimi starými známými hrdiny se přesuneme na fascinující cestu minulostí, která bude bavit jak starší, tak mladší čtenáře. Osobně miluji dětské knihy - a to dávno předtím, nežli jsem měla miminko, a oceňuji, když se nejedná o plochý příběh bez nějakého poslání. Vikingové navíc spojují několik prvků dohromady. Ve čtivé komiksové podobě bude bavit i čtenáře, které historie příliš nezajímá. Svým obsahem pobaví jak dobrodružné chlapce, tak zvídané dívky. A navíc přináší vtip, historii a poslání v jednom. Celá recenze: http://kniznipristaviste.blogspot.com/2023/06/recenze-byl-jednou-jeden-clovek.html

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jean-Charles Gaudin

Jean-Charles Gaudin

JEAN-CHARLES GAUDIN se narodil v roce 1963 v Challans ve Vendée. V roce 1983 napsal a režíroval své první filmy na Super 8, poté přešel na 16 a 35mm formát. Vyučil se scenáristou, napsal, produkoval a režíroval několik krátkých filmů, než započal kariéru komiksového scenáristy, během níž vytvořil desítky úspěšných titulů.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM