EN

Harry Styles: Život a hudba

Malcolm Croft


Kompletní příběh fenomenálního zpěváka, hudebníka, herce a módní ikony
Když se Harry v roce 2010 poprvé přihlásil do soutěže The X Factor, snil o tom, že se jednou stane sólovým zpěvákem. Cesta, na kterou nastoupil, byla ale spletitější, než si kdy dokázal představit. Jeho kariéra vedla od nejpopulárnější chlapecké kapely století One Direction přes filmové role až po zaplněné stadiony při sólových turné. Poznej do nejmenších detailů příběh talentovaného kluka, z něhož se stala světová megastar!

Detailní informace

Žánr hudba
Jazyk čeština
Původní název THE LIFE & MUSIC OF HARRY STYLES
Původní jazyk angličtina
Překladatel Roman Bureš
Počet stran 176
EAN 9788026444770
Datum vydání 13.02.2023
Věk od 10
Formát 185x237 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,672
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Když se Harry v roce 2010 poprvé přihlásil do soutěže X Factor, snil o tom, že se stane sólovým zpěvákem. Cesta, na kterou nastoupil, byla ale spletitější, než si sám dokázal představit. Vinula se od vedoucí pozice ve One Direction, nejpopulárnější chlapecké kapele století, přes filmové role až po zaplněné stadiony při sólových turné. Díky tomu všemu se Harry stal kultovní postavou s fanynkami a fanoušky po celém světě.

Kniha Harry Styles – život a hudba mapuje celou kariéru tohoto hvězdného hudebníka do nejmenších detailů. Odhaluje příběh, jak se z troufalého chlapce, který se poprvé objevil před televizními kamerami, stal sebevědomý a talentovaný umělec, držitel ceny Grammy, herec a módní ikona. Během toho všeho neztratil nic ze svého šarmu, pozitivního přístupu k životu a lásky k fanouškům.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Malcolm Croft

Malcolm Croft

Malcolm Croft začínal před 20 lety jako hudební publicista a poté se přes různé pozice ve vydavatelském průmyslu dostal až k vlastnímu psaní. Je autorem desítek moderních a humorných titulů od životopisů až po literaturu pro děti. Na další hromadě knih se poté podílel jako spoluautor, konzultant nebo redaktor. Jeho knihy se překládají do mnoha světových jazyků a několik z nich se stalo mezinárodními bestsellery.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM