EN

Můj koňský deníček

Kvízy, omalovánky, hry a zajímavosti o koních

Michaela Tučková, Ivana Mitáčková


Koňský deníček plný kvízů, fotografií, omalovánek a her
Vítám tě ve tvém osobním koňském deníčku plném úžasných fotografií, který tě provede prvními krůčky po stopách koňského světa. Určitě se těšíš, až se dozvíš zajímavosti o konících a všem, co s nimi souvisí. Obdivuj vzpínající se plnokrevníky, roztomilé falabelly nebo elegantní chladnokrevníky. Vymaluj si omalovánky, zahraj si nějakou z her nebo si vyplň kvízy. Poznej plemena koní i jejich zbarvení, zjisti, jaké existují jezdecké sporty a pak své znalosti otestuj.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 104
EAN 9788026454571
Datum vydání 07.11.2024
Věk od 9
Formát 160x230 mm
Nakladatelství CPRESS
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Vítám tě ve tvém osobním koňském deníčku plném úžasných fotografií, který tě provede prvními krůčky po stopách koňského světa. Určitě se těšíš, až se dozvíš zajímavosti o konících a všem, co s nimi souvisí. Obdivuj vzpínající se plnokrevníky, roztomilé falabelly nebo elegantní chladnokrevníky. Vymaluj si omalovánky, zahraj si nějakou z her nebo si vyplň kvízy. Poznej plemena koní i jejich zbarvení, zjisti, jaké existují jezdecké sporty a pak své znalosti otestuj.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Michaela Tučková

Michaela Tučková

Michaela Tučková pochází z jižní Moravy, kterou si pro její letní teploty, srdečné obyvatele a rozsáhlé lány vinohradů zamilovala. Vztah ke knihám má již od dětství, konkrétně od chvíle, kdy dostala za vysvědčení první díl Harryho Pottera, a tak začala její cesta fantastickým světem knih. Volné chvilky ráda tráví se sklenkou Tramínu červeného v hamaku s nějakou dobrou knihou nebo na cestách se svým australským ovčákem Currym při objevování krásy české krajiny. Živí se jako literární redaktorka či jazyková korektorka.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM