EN

Mína - jablko ze stromu Aspergerů

Blanka Holzäpfelová


V příběhu Míny budete svědky vnitřních dramat, nejistot, strachů, ale i naděje, štěstí, lásky a odvahy ženy s poruchou autistického spektra, která si splnila sen stát se matkou.
Autismus a mateřství? Otázka vyvolávající lavinu dalších otázek, emocí, domněnek. Lhostejno, zda v mysli odborníka, laika, či člověka s autismem. A právě u něj jsou cesty úvah vedoucí k rozhodnutí, zda být, nebo nebýt rodičem, nejvíce spletité. Mína je knihou nejen pro čtenáře, které zajímá autismus, ale zejména pro ženy, které samy tápou, zda jejich odlišnost (ne)může dítěti ublížit, zda ho dokážou dostatečně milovat, podporovat a rozumět mu, zda ustojí všechny ty těžké i krásné chvíle.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 160
EAN 9788076509542
Datum vydání 15.12.2022
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,18
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Autismus a mateřství? Otázka vyvolávající lavinu dalších otázek, emocí, domněnek. Lhostejno, zda v mysli odborníka, laika, či člověka s autismem. A právě u něj jsou cesty úvah vedoucí k rozhodnutí, zda být, nebo nebýt rodičem, nejvíce spletité. Mína je knihou nejen pro čtenáře, které zajímá autismus, ale zejména pro ženy, které samy tápou, zda jejich odlišnost (ne)může dítěti ublížit, zda ho dokážou dostatečně milovat, podporovat a rozumět mu, zda ustojí všechny ty těžké i krásné chvíle, které s sebou každé rodičovství přináší.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM