EN

Co by bylo, kdybych se přestala bát

Věra Stejskalová


Autobiografická novela o terapii, domácím násilí, hledání sebe samé, otevírání bolestivých témat a o cestě za životním štěstím.
Příběh o zlomené duši, která se sebrala z úplného dna a dovolila si opět prožívat život, o němž dříve jen snila. Kniha vznikla jako poznámky v telefonu, které nikdy nikdo neměl vidět. Vznikala cestou do práce a domů, po večerech v posteli, v každé volné chvilce a je vlastně takovým terapeutickým deníkem, který může pomoci každému, kdo si prošel nějakou bolestivou životní událostí. Občas totiž pomůže jen vědomí, že některé situace se dějí také lidem v našem okolí a že na to nejsme úplně sami.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 72
EAN 9788076910300
Datum vydání 22.05.2023
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,26
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Příběh o zlomené duši, která se sebrala z úplného dna a dovolila si opět prožívat život, o němž dříve jen snila. Kniha vznikla jako poznámky v telefonu, které nikdy nikdo neměl vidět. Vznikala cestou do práce a domů, po večerech v posteli, v každé volné chvilce a je vlastně takovým terapeutickým deníkem, který může pomoci každému, kdo si prošel nějakou bolestivou životní událostí. Občas totiž pomůže jen vědomí, že některé situace se dějí také lidem v našem okolí, že se nám honí hlavou podobné myšlenky a že na to nejsme úplně sami.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM