EN

Princ Mamánek: filmové vydání

Jan Budař


Pohádkový příběh jako ze života
Originální pohádka od herce, režiséra a hudebníka Jana Budaře vychází u příležitosti svého zfilmování v novém, rozšířeném vydání plném ilustrací a fotek. Rozmazlený princ Ludvík dostane v den svých osmatřicátých narozenin pořádně za vyučenou… Probudí se v obyčejných vesnických šatech uprostřed hlubokého lesa, kde začne jeho nečekané dobrodružství. Dospěje konečně v muže a moudrého panovníka?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Václav Šilha
Jazyk čeština
Počet stran 168
EAN 9788076832626
Datum vydání 20.10.2022
Věk od 10
Formát 160x230 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,468
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Originální pohádka od herce, režiséra a hudebníka Jana Budaře se dočkala filmového zpracování, její nové vydání je proto doplněno fotografiemi i momentkami z natáčení. Rozmazlený princ Ludvík Otomar Karel XII. zrozený "Vznešený" nikdy neopustil království, ženit se nechce, meč držel pouze dřevěný, a navíc se bojí úplně všeho. V den svých osmatřicátých narozenin proto dostane za vyučenou… Probudí se v obyčejných vesnických šatech uprostřed hlubokého lesa, kde začne jeho nečekané dobrodružství. Dospěje na jeho konci konečně v muže a moudrého panovníka?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Audio

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jan Budař

Jan Budař

Jan Budař je herec, režisér, hudebník, scenárista a také spisovatel. Je znám především pro své role ve filmech Nuda v Brně, Vratné lahve, Horem pádem či Václav. Byl čtyřikrát oceněn Českým lvem. Kromě své herecké činnosti hraje na několik hudebních nástrojů, zpívá a skládá své vlastní originální písně. Je frontmanem kapely Eliščin band.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM