EN

Kousni se do hlavy!

Nekorektní deník alkoholika

Ota Sládek


Deník ze života alkoholika, který se rozhodl přestat.
Martinovi už je přes padesát, nečekaně je vyhozen z práce a zjišťuje, že sehnat jinou ve svém oboru není jednoduché. Přednost mají mladší. Chodí na pohovory, kde se většinou cítí jako blbec, píše e-maily, na které nikdo neodpovídá, manželství se mu rozpadá pod rukama... Pije jako většina. Ale v této době pije víc. Po jednom hrůzném zážitku se rozhodne s tím něco dělat. Prostě přestat chlastat, jinak se šedesátky nedožije. V boji se závislostí mu pomáhá hlavně humor a svérázný pohled na svět.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr životopis
Jazyk čeština
Počet stran 176
EAN 9788076910683
Datum vydání 26.06.2023
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,198
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Martinovi už je přes padesát, nečekaně je vyhozen z práce a zjišťuje, že sehnat jinou ve svém oboru není jednoduché. Přednost mají mladší. Chodí na pohovory, kde se většinou cítí jako blbec, píše e-maily, na které nikdo neodpovídá, manželství se mu rozpadá pod rukama...

Pije jako většina. Ale v této době pije víc. Řekněme to na rovinu – pije prostě první ligu! A je to horší a horší. Po jednom hrůzném zážitku se rozhodne s tím něco dělat. Prostě přestat chlastat, jinak se šedesátky nedožije, a tady začíná příběh knihy Kousni se do hlavy!. V boji se závislostí mu pomáhá hlavně humor a jeho svérázný pohled na svět. Jak jeho snaha dopadne?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM