EN

Hry s papírem a na papíře

Naděžda Kalábová


K dobré zábavě někdy stačí málo!
Chybí vám inspirace na hry jen s tužkou a papírem? Sáhněte po naší knize! Najdete zde dostatek nápadů na tvořivé aktivity, které rozvíjí dětskou fantazii, vynalézavost či schopnost tvořit. Podporují získávání vědomostí, návyků, rozvoj slovní zásoby a vyjadřovacích schopností. Pozitivně tak působí na rozvoj celé dětské osobnosti. Naleznete zde individuální i skupinové aktivity. Jsou určeny pro děti mladšího školního věku a využijí je rodiče i učitelé.

Detailní informace

Ilustrátor Libor Drobný
Jazyk čeština
Počet stran 120
EAN 9788025370032
Datum vydání 10.10.2024
Věk od 8
Formát 165x235 mm
Nakladatelství Fragment
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Hry, ke kterým potřebujete jen tužku a papír, patří mezi nejoblíbenější. Vše totiž máte hned po ruce a zábava může začít. Pokud vám chybí inspirace, sáhněte po naší knize!

Najdete zde dostatek nápadů na tvořivé aktivity, které rozvíjí a podněcují dětskou fantazii, vynalézavost či schopnost tvořit. Podporují získávání vědomostí, návyků, rozvoj slovní zásoby a vyjadřovacích schopností. Pozitivně tak působí na rozvoj celé dětské osobnosti.

Naleznete zde individuální ale i skupinové aktivity. Jsou určeny pro děti mladšího školního věku a využijí je rodiče i učitelé.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM