EN

Dva, tři, čtyři, pět - tohle je náš svět - místa

Joanna Bartosik


Leporelo nás zavede na často navštěvovaná místa, kam děti vodí jejich mámy, tátové, babičky, dědečkové, tety i strýcové.
Stojí za to se rozhlédnout kolem, pozorovat, co se tu děje, a povídat si o tom. Můžeme svá oblíbená místa porovnávat s těmi, co jsou v knížce. Čím jsou si podobná? Anebo čím se liší? Z takového povídání může vzejít nejedno zajímavé vyprávění, a dokonce třeba pohádka! Knížečka vám bude k užitku i ve dnech, kdy se nedá jít ven – s její pomocí se tak můžeme dostat na svá oblíbená místa.

Detailní informace

Žánr leporelo
Jazyk čeština
Překladatel Ivana Pecháčková
Počet stran 20
EAN 9788075582157
Datum vydání 10.11.2022
Věk od 1
Formát 160x160 mm
Nakladatelství Meander
Edice Repolelo
Hmotnost 0,238
Typ Kniha
Vazba leporelo rozkládací se hřbetem

Knížečka DVA, TŘI, ČTYŘI, PĚT – TOHLE JE NÁŠ SVĚT – MÍSTA podporuje rozvoj mluvy našich 1-3letých potomků a zavede nás na často navštěvovaná místa, kam děti vodí jejich mámy, tátové, babičky, dědečkové, tety i strýcové. Stojí za to se rozhlédnout kolem, pozorovat, co se tu děje, a povídat si o tom. Můžeme svá oblíbená místa porovnávat s těmi, co jsou v knížce. Čím jsou si podobná? Anebo čím se liší? Z takového povídání může vzejít nejedno zajímavé vyprávění, a dokonce třeba pohádka! Knížečka vám bude k užitku i ve dnech, kdy se nedá jít ven – s její pomocí se tak můžeme dostat na svá oblíbená místa.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM