EN

Disney - 100 pohádek

100 let spolu

Kolektiv


Sto let zázraků, sto pohádkových příběhů s ikonickými hrdiny
Disney slaví sté výročí a přináší vám pohádky o klasických animovaných hrdinech, které si zamilovaly celé generace. Připojte se k oslavě plné fantazie! Pinocchio, Bambi, 101 dalmatinů, Popelka, Sněhurka, Pocahontas, Lví král, Aristokočky, Mauglí, malá mořská víla Ariel – s těmito a desítkami dalších postav zažijete neuvěřitelná dobrodružství. Vstupte do jedinečného světa legendárního filmového studia a nechte se okouzlit příběhy, které dokazují, že i ty největší sny se mohou splnit.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Disney - 365 Histoires pour le Soir - Les Grands Classiques
Původní jazyk angličtina
Počet stran 104
EAN 9788025254745
Datum vydání 24.04.2023
Věk od 4
Formát 170x238 mm
Nakladatelství Egmont
Hmotnost 0,428
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Nezapomenutelné příběhy ožívají v knížce plné pohádek na motivy slavných animovaných filmů! Vstupte do Disneyho kouzelného světa a zažijte nová dobrodružství s oblíbenými hrdiny. Pomozte Mauglímu uniknout před lstivým tygrem Šér Chánem, prozkoumejte tajemství na dně oceánu s mořskou vílou Ariel i hluboký les s kolouškem Bambim, zjistěte, jak si Simba našel nové přátele, a přečtěte si, jaké narozeninové překvapení připravily myšky Popelce. Vydejte se na úžasnou cestu plnou fantazie a užijte si společné chvíle u pohádek, které baví malé i velké.

Další tituly z řady "Disney Classic"

Hodnocení čtenářů

Iva Šindelková
Ke 100. výročí Disney vyšla tato edice Disney 100 pohádek, kde se děti mohou setkat se známými postavami příběhů z pera Walta Disneye. Avšak v těchto 100 příbězích na hrdiny čekají různá dobrodružná setkání a zápletky a jiné zapeklité situace. Velice dobře se příběhy čtou i malým drobečkům (doporučený je věk od 4 let), jelikož délka na 1 stranu je pro případně unavené rodiče tak akorát. Dospěláci mohou, hlavně zpočátku, být překvapeni, že nečtou příběh, který už tak sami notoricky znají. Ale děti mohou na známé kreslené kamarády zažít v bezpočtu (přesně ve sto) příbězích, které tak příhodně i pro rodiče mohou skýtat příjemná překvapení a neotřelost. Asi nebude žádný velký spoiler a překvapení, že každý příběh má rozuzlení a jak se na správné pohádkové příběhy sluší a patří, je zde i skryto morální ponaučení bajkovského typu a zároveň mají příběhy vždy šťastný konec. Ostatně kdo by také před spaním chtěl číst, případně slyšet příběhy, které neskončí dobře  A proto doporučují děti i dospěláci všemi pěti pohádkovými hvězdami
Eva Francová
Kdo by nemiloval pohádky Walta Disneyho, věřím, že alespoň každý jednou viděl některý ze slavných animovaných filmů. Je těžké se nezamilovat, nádherné příběhy, úžasné postavy, krásné zpracování. Letos slaví Walt Disney sto let od svého vzniku a čím jiným to lépe oslavit než pohádkami. V této knize tak na oslavu najdete, jak už název napovídá, sto pohádek z různých filmů. Čeká tu na Vás například Popelka, Ariel, Bambi, Lví král, Lady a Tramp, Sněhurka a mnoho a mnoho dalších známých postav. Pohádky jsou to krátké, na každé stránce najdete jednu. Nenavazují na sebe, můžete začít číst kdekoliv, podle chuti. Jsou ideální pro čtení před spaním – jedna, dvě pohádky a hurá do říše snů. Na příbězích jsem ocenila, že vždy obsahují i určité ponaučení, a tak děti vzdělávají přirozenou formou. Já mám ráda snad všechny postavy Walta Disneyho, každá má to své. Ale až v dospělosti jsem se opravdu zamilovala do Aristokoček. Díky dětem jsem je viděla snad stokrát a můžu je vidět znovu a znovu. Ponořte se do světa pohádek a příběhů, u kterých můžete být zase na chvíli dětmi.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM