EN

Okamžiky

III. díl knihy Hodinky

Veronika Jonešová


Po smrti Patricie pociťuje Emma, že cesta ze smutku není rovná dlážděná ulička, ale klikatá serpentýna, kde za každou zatáčkou číhají nové obavy. Rozhodne se skončit ve své práci a začne se naplno věnovat tomu, co miluje. Psaní. Je to ale ten správný krok? Při psaní si uvědomí, jak rozdílně lze člověka vnímat, když ho necháme, aby nám vyprávěl část svého života z vlastního pohledu a neaplikujeme na něj své předsudky.

Detailní informace

Číslo dílu 3
Jazyk čeština
Řada Hodinky
Počet stran 216
EAN 9788090873728
Datum vydání 24.11.2022
Věk od 15
Formát 158x216 mm
Hmotnost 0,499
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Po smrti Patricie pociťuje Emma, že cesta ze smutku není rovná dlážděná ulička, ale klikatá serpentýna, kde za každou zatáčkou číhají nové obavy. Rozhodne se skončit ve své práci a začne se naplno věnovat tomu, co miluje. Psaní. Je to ale ten správný krok? Při psaní si uvědomí, jak rozdílně lze člověka vnímat, když ho necháme, aby nám vyprávěl část svého života z vlastního pohledu a neaplikujeme na něj svá očekávání a předsudky. Když máme tu čest nahlédnout mu do duše a zjistit, jaké okamžiky ho formovaly, a proč se stal člověkem, jakým se stal. Máme vůbec šanci nestát se kopiemi našich rodičů?

Kolik toho už bylo rozhodnuto ještě předtím, než jsme se narodili? Kolik situací můžeme ovlivnit? Nad kolika věcmi v životě máme doopravdy kontrolu?

Další tituly z řady "Hodinky"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit

Recenze

cbdb.cz - Okamžiky

Velmi pěkně popsané pocity jednotlivců. Každý máme své problémy, starosti, úzkosti, ale na své blízké bychom neměli zapomínat. Celý život je pak jen okamžik, který už zpátky nevrátíme. Styl psaní autorky je takové pohlazení po duši. Její série se mi líbí celá, ale nejčastěji se budu vracet k tomuto dílu. Bilancování, myšlenky o životě mám ráda.

Databazeknih.cz - Okamžiky

Velmi pěkně popsané pocity jednotlivců. Každý máme své problémy, starosti, úzkosti, ale na své blízké bychom neměli zapomínat. Celý život je pak jen okamžik, který už zpátky nevrátíme.
NAPIŠTE NÁM