EN

DNES DOPRAVA ZDARMA ✨ S kódem FESTIVAL sleva 20 % na vše 


Výživné, levné a lahodné recepty podle osobností české gastroscény
Dá se na vaření ušetřit, aniž by to odnesla chuť a nutriční kvalita jídel? Jednoznačně ano! Barbora Charvátová, Markéta Chovancová, Tea Olivová a další známé tváře české gastroscény vám poradí, jak na to. Uvaříte s nimi masové či luštěninové pokrmy, upečete famózní dezerty, upotřebíte zbytky a okořeníte si život exotickými jídly. A to vše tak, že nezruinujete svou peněženku. Vrhněte se do víru pestrých receptů, které jsou plné živin, lahodných chutí a stojí jen pár korun!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 144
EAN 9788026447436
Datum vydání 22.05.2023
Věk od 18
Formát 195x255 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,574
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Dá se na vaření ušetřit, aniž by to odnesla chuť a nutriční kvalita jídel? Jednoznačně ano! Barbora Charvátová, Markéta Chovancová, Tea Olivová a další známé tváře české gastroscény vám poradí, jak na to. Uvaříte s nimi masové či luštěninové pokrmy, upečete famózní dezerty, upotřebíte zbytky a okořeníte si život exotickými jídly. A to vše tak, že nezruinujete svou peněženku. Vrhněte se do víru pestrých receptů, které jsou plné živin, lahodných chutí a stojí jen pár korun!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Barbora Charvátová

Barbora Charvátová

Barbora Charvátová je autorkou úspěšného blogu mamavkuchyni.cz, maminka Karolínky, milovnice dobrého jídla a vášnivá kuchařka. Je také lektorkou vlastních kurzů, které se věnují stravování a vaření pro děti do 3 let, a školy „Zdravá 5“, kde se děti v mateřských a základních školách učí vztahu ke zdravému životnímu stylu. Její recepty jsou typické využitím základních surovin, protože nemá ráda polotovary a náhražky. Je autorkou knih Máma v kuchyni 1 a 2 a kuchařky Loudavé vaření, která obsahuje recepty pro pomalý hrnec.
Zobrazit profil autora

Markéta Chovancová

Markéta Chovancová

Markéta Chovancová je oblíbenou food blogerkou. Na svém instagramovém blogu Markéta v troubě inspiruje rozmanitými recepty, které jsou sestaveny z běžně dostupných surovin a napsány tak, aby se povedly opravdu úplně všem, provoněly dům a udělaly vaše dny lahodnější a krásnější. Je také maminkou tří dětí a věří, že dobré poctivé jídlo je součástí rodinné pohody. Je přesvědčena, že osvědčené recepty by se měly šířit, aby udělaly radost co nejvíce lidem.
Zobrazit profil autora

Ilona Bansal

Ilona Bansal

Kuchařka, food stylistka, fotografka a vášnivá propagátorka indické kuchyně, která svoji práci prezentuje pod názvem Chai & Chilli. Před několika lety dala sbohem pracovnímu působení v korporátech a začala se naplno věnovat indické kuchyni. Jejím cílem je ukázat široké veřejnosti, jak rozmanitá, chutná a barevná indická jídla jsou, a že se dají jednoduše připravit i v českých podmínkách. Kromě psaní receptů a článků o pro nás méně známých surovinách vede kurzy vaření jak pro veřejnost, tak pro profesionály.
Zobrazit profil autora

Tereza Olivová

Tereza Olivová

Tereza je dvojnásobná maminka žijící na vsi nedaleko Kladna. Poslední roky se realizuje především při tvorbě vlastních receptů a jejich focení i natáčení. Prostřednictvím svého instagramového profilu TeaOlivova inspiruje své sledující recepty na slaná i sladká jídla. Rozvíjí také bezezbytkovou kuchyni a udržitelnou domácnost nejen při vaření.
Zobrazit profil autora

Michaela Smolková

Michaela Smolková

Michaela Smolková je chemickou inženýrkou se zaměřením na potraviny a výživu. Od roku 2011 pracuje v potravinářství v oblasti zajištění bezpečnosti a kvality potravin. V současné době také prostřednictvím sociálních sítí a blogu Umíme jíst radí s výběrem kvalitních potravin, vyvrací výživové mýty, inspiruje chutnými rodinnými recepty a předává zajímavé informace ze světa potravin. Za tyto aktivity získala v roce 2022 nejvyšší ocenění v kategorii OBJEV Food blogu roku.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM