EN

Na jedné vlně

Jenn Bennettová


Je klukem jejích snů… ona sama to ale zatím neví
Bailey zbožňuje filmy skoro stejně jako Alexe, filmového geeka, kterého zná jen přes internet. Když se dívka přestěhuje do kalifornského města, kde bydlí i on, radši mu to neřekne. Co když by se z něj vyklubal pošuk? Navíc ji v práci rozptyluje sekuriťák Porter Roth, který ji štve i přitahuje zároveň. Zůstane Bailey se svým online klukem, nebo to zkusí s Porterem? Tahle volba bude dost zapeklitá, protože Porter má tajemství: to on je Alex... víceméně.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Alex, Approximately
Původní jazyk angličtina
Počet stran 320
EAN 9788076617018
Datum vydání 27.02.2023
Věk od 14
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,322
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Bailey Rydellová zbožňuje filmy a už celé měsíce je zaláskovaná do vtipného filmového geeka, kterého zná jen přes internet pod jménem Alex. Dva dospívající nemohou bydlet dál od sebe - Bailey na východním a Alex na západním pobřeží USA. Ale pak se Bailey nastěhuje k tátovi, který náhodou bydlí ve stejném kalifornském městě jako její online princ. 

Bailey se ale bojí, že se z Alexe vyklube úchyl nebo podivín, a tak mu neřekne, že se do "jeho" města nastěhovala. Nebo že sehnala brigádu v místním turisty vyhledávaném muzeu. Nebo že ji každý den dovádí k šílenství muzejní sekuriťák Porter Roth, který je sice k sežrání, ale taky jejím novým nepřítelem na život a na smrt. Časem je navíc všechno komplikovanější a Bailey začíná objevovat tu tenkou hranici mezi nenávistí, láskou a čímkoli, co zrovna začíná cítit k Porterovi. Bailey si tak musí vybrat, jestli se držet své online fantazie, Alexe, nebo zariskovat a přijmout nedokonalou realitu, Portera. Volba je to zároveň jednodušší i komplikovanější, než si uvědomuje - Porter Roth má totiž tajemství: to one je Alex... víceméně.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jenn Bennettová

Jenn Bennettová

Jenn Bennettová je populární autorkou young adult románů i titulů pro dospělé. Její knihy se opakovaně dostávají do finále hlasování Goodreads Choice Award a jsou kladně přijímány kritikou i čtenáři. Kromě toho, že působí jako spisovatelka, je také umělkyně, malbu vystudovala na univerzitě. Narodila se v Německu, žila na různých místech po celých Spojených státech a procestovala Evropu, Čínu, Tchaj-wan i Hong Kong. Nyní žije poblíž Atlanty s manželem a dvěma psy.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM