Kuchařka při onemocnění jater
Knížka zkušené nutriční sestry vychází z přísné jaterní diety a snaží se nemocným zpestřit jídelníče...
Recepty ke zlepšení zdraví i postavy
V předmluvě prof. Jirkovské se dozvíte, co se v oblasti nutričních doporučení pro prevenci aterosklerózy a srdečně cévních onemocnění v posledních letech změnilo a proč se na nízkocholesterolovou dietu dnes díváme poněkud jinak. Najdete zde ucelený pohled na tuky ve stravě a vysvětlení, jak ovlivňují naše zdraví. Pokrmy připravené podle receptů nutriční terapeutky spolu s ostatními doporučeními pomohou předcházet ateroskleróze a zmírnit její následky – srdečně-cévní nemocnění.
Kniha je určena nejen pro osoby se zvýšenou hladinou cholesterolu, ale i se zvýšenou hladinou krevních tuků (hyperlipoproteinémií), s nevhodným aterogenním složením krevních tuků (dyslipidémií), a pro ty, kteří mají sklon k srdečně-cévním komplikacím. V neposlední řadě je také vhodná pro osoby, které potřebují redukční dietu, protože snížený příjem tuků vede k redukci hmotnosti.
Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé
Přihlásit