EN

Knihomolský diář

Rok v říši příběhů s @adelina_cte

Adéla Schneiderová


Vítej ve světě knih, kde jediným limitem je tvoje vlastní fantazie!
Jmenuju se Adelína a ráda se toulám nekonečným vesmírem knižních příběhů. Hravou formou jim vdechuju nový život, tvar či formu. Užij si spolu se mnou prostřednictvím ohromujících cosplay fotografií, citátů, zamyšlení nebo kreativních nápadů atmosféru více než padesáti young adult knih. Stránky diáře jsou navrženy univerzálně a nabízí prostor nejen pro každodenní plánování, ale i knihomolské poznámky a myšlenky. Listuj, čti, zapisuj, diářuj!

Detailní informace

Žánr diář
Jazyk čeština
Počet stran 160
EAN 9788025364482
Datum vydání 12.10.2023
Věk od 13
Formát 160x195 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,382
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Vítej ve světě knih, kde jediným limitem je tvoje vlastní fantazie!

Jmenuju se Adelína a ráda se toulám nekonečným vesmírem knižních příběhů. Hravou formou jim vdechuju nový život, tvar či formu. Slova a věty v mých představách ožívají a mění se v obrazy, pocity, myšlenky…

Užij si spolu se mnou atmosféru více než padesáti young adult knih. Prostřednictvím ohromujících cosplay fotografií, citátů, zamyšlení nebo tipů na tvoření navštívíš magická místa, staneš se součástí snových světů, vesmírných dobrodružství, ale i svědkem nelítostných bitev a zákeřných intrik.

Stránky diáře jsou navrženy univerzálně a nabízí prostor nejen pro každodenní plánování, ale i knihomolské poznámky, myšlenky a nápady. Doufám, že se ti v něm bude hezky listovat, zapisovat a diářovat.

Pod instagramovým účtem @adelina_cte se ukrývá knižní influencerka, cosplayerka a make-up artistka Adéla Schneiderová. Na svém profilu sdílí nejen tipy a recenze na knihy, ale i každodenní radosti i trápení.

Díky svým originálním a vizuálně atraktivním příspěvkům patří mezi nejvýraznější tváře české bookstagramové scény. Její jedinečný styl na vás dýchne také z každé stránky tohoto autorského diáře, který vytvořila pro všechny milovníky young adult příběhů.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Tereza Nejedlá
 je místo, kde můžete pustit uzdu své fantazie a vytvořit si úplně podle sebe nejen poznámky ke svým oblíbených YA knihám. Já jsem si v krátkosti opsala své recenze a doplnila je o barvy a malůvky tématicky ke knize. I když nejsem žádný “výtvarník”, tak jsem si tvoření moc užila a nemohla jsem se vynadívat na nádherné cosplaye Adelíny a její nádherné propracování diáře. Těším se, až si doplním další stránky a zavzpomínám na své oblíbené knihy…je jich tam opravdu hodně a myslím si, že si každý přijde na své. Jsou tam i knihy, které ani neznám i ty, které nemám v plánu si přečíst. Ale četla je třeba moje kamarádka knihomolka, tak si odní nechám také pár stránek vyplnit. Jak jsem říkala, KREATIVITĚ SE MEZE NEKLADOU! Moc doporučuji, je dokonalý! (Ve spolupráci s Humbook)
Bára Cypriánová
Absolutně nádherný propracovaný diář plný knih a různých dalších vymožeností. Jde vidět, že do toho autorka dala 110% svého času a energie, protože ten výsledek stojí za to. I když jsem všechny knihy, co tam jsou nečetla, tak díky tomuto diáři jsem dostala inspiraci na nové knihy co si přečíst. Zároveň je to naprosto úžasné, jak se můžete kreativně vyblbnout na recenzi a jakéhokoliv hodnocení knihy.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Adéla Schneiderová

Adéla Schneiderová

Pod instagramovým účtem @adelina_cte se ukrývá knižní influencerka, cosplayerka a make-up artistka Adéla Schneiderová. Na svém profilu sdílí nejen tipy a recenze na knihy, ale i každodenní radosti i trápení. Díky svým originálním a vizuálně atraktivním příspěvkům patří mezi nejvýraznější tváře české bookstagramové scény. Její jedinečný styl na vás dýchne také z každé stránky jejího autorského diáře, který vytvořila pro všechny milovníky young adult příběhů.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM