EN

Auta Jamese Bonda: Kompletní historie

Jason Barlow


Detailní průvodce všemi auty ikonického agenta 007
Stylová auta patří k agentovi 007 stejně neodmyslitelně jako černý smoking a krásné ženy. Jaká auta řídil James Bond v podání Seana Conneryho, Perce Brosnana, Daniela Craiga a dalších hvězd? V tomto detailním průvodci vás čekají nejen celostránkové fotografie, ale také technické nákresy, části scénářů, dobové reklamy i příběhy ze zákulisí. Vstupte do fascinujícího světa legendárních automobilů a prozkoumejte historii ikonických vozů Jamese Bonda – od Aston Martinů po Lotusy.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Bond Cars: The Definitive History
Původní jazyk angličtina
Překladatel Martin Herodek
Počet stran 336
EAN 9788026454861
Datum vydání 21.11.2024
Věk od 14
Formát 215x275 mm
Nakladatelství CPRESS
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Stylová auta neodmyslitelně patří k Jamesi Bondovi. V tomto detailním průvodci vás čekají nejen celostránkové fotografie, ale také technické nákresy, části scénářů i příběhy ze zákulisí. Prozkoumejte historii ikonických vozů Jamese Bonda – od Aston Martinů po Lotusy.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jason Barlow

Jason Barlow

Jason Barlow je dlouholetým šéfredaktorem Top Gearu, což je pozice, které jen málokdo plně rozumí. Včetně jeho. Jason vystudoval práva, což mu během jeho třicetileté kariéry v médiích bylo téměř úplně k ničemu. Kromě TG má za sebou 25 let přispívání do britského GQ, psal do novin a uváděl televizní pořady.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM