EN

Dotek temnoty

Scarlett St. Clair


Romantická fantasy inspirovaná starými řeckými mýty
Persefona sice je bohyní jara, ale květiny při jejím doteku usychají. Doufá, že bude moct žít nový život v přestrojení za novinářku. Bůh smrti Hádes vybudoval ve světě smrtelníků impérium hazardních her, o nichž se šeptá, že vlastně nejdou vyhrát. Setkají se a Persefona mu slíbí nemožné – stvoří život v podsvětí, jinak navždy přijde o svou svobodu. Sázka však ukáže víc než jen její selhání v roli bohyně. Zatímco bojuje za svobodu, její láska k bohu smrti klíčí a vzkvétá - i když je zakázaná.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr fantasy
Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název Touch of Darkness
Původní jazyk angličtina
Překladatel Tereza Škařupová
Počet stran 408
EAN 9788076618909
Datum vydání 06.11.2023
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,389
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Persefona sice je bohyní jara, ale květiny při jejím doteku usychají. Doufá, že bude moct žít nový život v přestrojení za novinářku. Bůh smrti Hádes vybudoval ve světe smrtelníků impérium hazardních her, o nichž se šeptá, že vlastně nejdou vyhrát. Setkají se a Persefona mu slíbí nemožné – stvoří život v podsvětí, jinak navždy přijde o svou svobodu. Sázka však ukáže víc než jen její selhání v roli bohyně. Zatímco bojuje za svobodu, její láska k bohu smrti klíčí a vzkvétá - i když je zakázaná.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Dotek temnoty"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Scarlett St. Clair

Scarlett St. Clair

Scarlett St. Clair se narodila a vyrostla v Oklahomě a je příslušnicí kmene Muskodžíjů. Napsala několik knižních sérií, které si sama vydala, a v roce 2021 se Dotek temnoty stal hitem na TikToku a vystřelil Scarlet mezi bestsellerové autory. Její knihy vyšly ve více než třinácti zemích. Ve svých příbězích klade důraz na inkluzivitu a silné hrdinky, které se nebojí stát si za svým.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM