EN

Bellanteriové

Tereza Vodvářková


Young adult fantasy román o tom, jaké to je, dostat druhou šanci a jít si za svým snem. Kella přežívala ze dne na den a teď ji čeká nový domov i přátelé a výcvik bojových dovedností.
Kella je šestnáctiletá dívka pocházející z Corie, ke které život nebyl dvakrát přívětivý. V den smrti její matky se vše zásadně změní – cesty Kelly a Arwina, mladého bojovníka ze sousedního Enaru, se protnou. Arwinovým snem je vytvořit speciální jednotku bojovníků, tak zvaných Bellanteriů, která by sloužila králi a lidem ve všech možných ohledech. Kella už nemá co ztratit, a proto k němu vstupuje do učení. Čeká na ni výcvik a dobrodružství, ale také nový domov, přátelé a rodina.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr YA fantasy
Jazyk čeština
Počet stran 528
EAN 9788076913615
Datum vydání 24.06.2024
Věk od 13
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,499
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Kella je šestnáctiletá dívka pocházející z Corie, ke které život nebyl dvakrát přívětivý. V den smrti její matky, posledního milovaného člověka, co jí zbyl, se vše zásadně změní – cesty Kelly a Arwina, mladého bojovníka ze sousedního Enaru, se protnou. Arwinovým snem je vytvořit speciální jednotku bojovníků, tak zvaných Bellanteriů, která by sloužila králi a lidem ve všech možných ohledech. Kella už nemá co ztratit, a proto k němu vstupuje do učení. Čeká na ni výcvik a dobrodružství, ale také nový domov, přátelé a rodina. Alespoň do doby, než jí cestu opět zkříží smrt…

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM