EN

Jedním tahem pera

Ztracené povídky

Terry Pratchett


Ilustrovaná sbírka raných povídek od legendárního tvůrce Zeměplochy
Kdysi dávno, v dobách, kdy ještě žili draci a neexistovaly jiné videohry než černobílý ping-pong, vešel ve městě Morporku do začouzeného lokálu čaroděj… Vydejte se ve sbírce dvaceti povídek sira Terryho Pratchetta do světa dobrodružství, zábavných absurdit a bezbřehé fantazie! Znovuobjevené příběhy, které v 70. a 80. letech publikoval pod pseudonymem, vám představí vynálezce Oga, vzdorovité duchy na ministerstvu mrzutostí, hrdinu Krona cestujícího napříč časoprostorem a řadu dalších pitoreskních postav.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název A Stroke of the Pen: The Lost Stories
Původní jazyk angličtina
Překladatel Vratislav Kadlec
Počet stran 264
EAN 9788076627345
Datum vydání 07.10.2024
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství KNIHA ZLÍN
Typ Kniha
Vazba váz. s lam. potahem a přebalem a ořízkou

Kdysi dávno, v dobách, kdy ještě žili draci a neexistovaly jiné videohry než černobílý ping-pong, vešel ve městě Morporku do začouzeného lokálu čaroděj…

Vydejte se ve sbírce dvaceti povídek sira Terryho Pratchetta do světa dobrodružství, zábavných absurdit a bezbřehé fantazie! Pečlivě ukryté a znovuobjevené příběhy, které v 70. a 80. letech publikoval pod pseudonymem, vám představí pravěkého vynálezce Oga, podnikavého trpaslíka Nebozízka, strašidelný parní válec, mluvícího koně, vzdorovité duchy na ministerstvu mrzutostí, hrdinu Krona cestujícího z města Morporku napříč časoprostorem a řadu dalších pitoreskních postav.

Jeden z nejoblíbenějších vypravěčů světa vás i tentokrát okouzlí svým svérázným vtipem, šibalskou moudrostí a nenapodobitelnou představivostí.

Lahůdka pro skalní fanoušky Terryho Pratchetta i naprosté nováčky

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Terry Pratchett

Terry Pratchett

Terry Pratchett byl oceňovaný tvůrce světově známé série o Zeměploše, jejíž první díl, Barva kouzel, vyšel v roce 1983 (česky roku 1993 v překladu Jana Kantůrka). Celkem napsal více než padesát velice úspěšných knih, kterých se po celém světě prodalo více než 100 milionů výtisků. Jeho romány byly mnohokrát inscenovány v divadle i zfilmovány a také vyhrál rozličné ceny, včetně Carnegie Medal za nejlepší knihu pro mládež. Za své služby literatuře dostal v roce 2009 rytířský titul, ačkoliv vždy jízlivě podotýkal, že největší službu literatuře by byl prokázal, kdyby byl býval nic nenapsal.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM