EN

Tim Burton Ukradené Vánoce

Sláva Dýňové královně

Shea Ernshaw


A co bylo dál? Pokračování záhrobní filmové romance od Tima Burtona.
Novopečená Dýňová královna Sally zbožňuje Jacka Skellingtona každým centimetrem svých tkaných stehů. Kéž by to mohla říct i o své roli královny města Halloween! Pod tíhou povinností se nemůže zbavit dojmu, že vězení u doktora Finkelsteina vyměnila za jinou klec – i když pozlacenou. Jakmile však Sally objeví tajnou bránu do starobylé říše, spustí řetězec hrozivých událostí. Dokáže zjistit, co znamená být sama sebou, a zachránit město, které se jí stalo domovem? Nebo je její budoucnost jedna velká noční můra?

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Tim Burton's Night Before Christmas - Long Live the Pumpkin Queen
Původní jazyk angličtina
Překladatel Lukáš Potužník
Počet stran 304
EAN 9788025257067
Datum vydání 14.10.2024
Věk od 12
Formát 140x210 mm
Nakladatelství Alicanto
Edice Fantasy
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Po bouřlivých námluvách se svou láskou Jackem se Sally stává novopečenou Dýňovou královnou. Sally Jacka zbožňuje každým centimetrem svých tkaných stehů – kéž by to však mohla říct i o své nové roli královny města Halloweenu. Sally, vržena do centra dění a pověřena nejrůznějšími královskými povinnostmi, se nemůže zbavit dojmu, že své vězení u doktora Finkelsteina vyměnila za jinou klec – i když pozlacenou. Jakmile však Sally náhodou objeví dávnou utajovanou bránu do starobylé říše zvané Město snů, nevědomky tím uvede do pohybu řetězec hrozivých událostí. Nejenže tím ohrozí svou budoucnost Dýňové královny, ale i budoucnost samotného Halloweenu. Dokáže Sally zjistit, co znamená být sama sebou, a zachránit město, které se naučila nazývat domovem? Nebo je její budoucnost ještě horší než noční můra?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Shea Ernshaw

Shea Ernshaw

Shea Ernshaw je autorka bestsellerů New York Times a držitelka Oregon Book Award. Své knihy vydává ve více než dvanácti zemích a její romány The Wicked Deep a Winterwood byly nominovány do žebříčku Indie Next. V prosinci 2021 vyšel její debutový beletristický román pro dospělé A History of Wild Places.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM