EN

Angličtina pro samouky a věčné začátečníky

Anglictina.com


Moderní učebnice angličtina pro samouky
Učebnice angličtiny pro samouky akceptuje český způsob samostudia (oboujazyčné komentáře, řadu konverzací, příkladů a cvičení z tuzemského prostředí ad.). Lekce jsou rozděleny do subkapitol zahrnujících poslech, čtení, gramatiku, konverzaci a slovníček. Kapitoly na sebe tematicky navazují. Audionahrávka je nabita pěti hodinami poslechových cvičení, frází, dialogů a slovíček ve formátu MP3.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 304
EAN 9788026618973
Datum vydání 31.08.2023
Věk od 15
Formát 190x260 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,931
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Paul Newman: „...proč bych jedl hamburger, když si mohu dát steak?“

METODIKA, MODERNOST, MULTIMÉDIA – učte se současnou angličtinu! Zábavně a zajímavě! S atraktivní učebnicí!

Publikace obsahuje 40 lekcí, každou pátou vždy opakovací. Lekce mají klasickou strukturu – článek ke čtení, gramatiku, rozhovory, frazeologii, cvičení a důležité rady a tipy. Dále navíc v oddílu Grammar Booster najdete další gramatické rady pro správnou komunikaci – nejběžnější časy, stupňování přídavných jmen, používání členů, počitatelná a nepočitatelná podstatná jména atd.

Příloha Vocabulary Booster slouží k nácviku i opakování slovíček týkajících se tematického okruhu v lekci. Všechna slovíčka jsou pochopitelně k dispozici k poslechu na nahrávce. Business English vás připraví do „firemního života“. Budete umět sestavit obchodní dopis, e-mail, napsat si životopis a s jistotou telefonovat.

Nahrávka ve formátu MP3 je nabita více než pěti hodinami poslechových cvičení, frází, dialogů, slovíček atd. Audionahrávky ve formátu MP3 namluvené rodilými mluvčími naleznete na adrese albatrosmedia.cz, kde do vyhledávacího pole zadáte název této knihy, rozkliknete ji a nahrávky naleznete v sekci Ke stažení.

Titul byl vytvořen týmem internetové jazykové školy www.anglictina.com pod vedením Lucie Poslušné a Petra Špirka. Autoři mají s výukou angličtiny a tvorbou multimediálních učebnic dlouholeté zkušenosti, a to jak ve firemní sféře, tak na univerzitní půdě.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM