EN

Radio Silence

Alice Oseman


Slyšíte mě? Román o hledání vlastní identity od autorky Srdcerváčů.
Frances je pilná studentka a nic jí nesmí stát v cestě na vysněnou univerzitu. Ani přátelé, vina nebo tajemství – dokonce ani to, kým ve skutečnosti je. Pak ale díky jednomu podcastu potká Aleda a poprvé v životě se nebojí být sama sebou. Když se důvěra mezi nimi rozpadne, Frances se najednou potácí mezi tím, kým byla, a tím, kým se touží stát. A pochopí, že se musí postavit své minulosti. Přiznat, proč zmizela její kamarádka a Aledova sestra Carys. K tomu ale bude Frances potřebovat veškerou svoji odvahu.

Detailní informace

Ilustrátor Alice Oseman
Jazyk čeština
Původní název Radio Silence
Původní jazyk angličtina
Překladatel Romana Bičíková
Počet stran 384
EAN 9788074986802
Datum vydání 22.07.2024
Věk od 13
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi a ořízkou

Frances je pilná studentka a nikdo a nic jí nesmí stát v cestě na vysněnou univerzitu. Ani přátelé, vina nebo tajemství – dokonce ani to, kým ve skutečnosti je. Pak ale díky jednomu podcastu potká Aleda a poprvé v životě se nebojí být sama sebou. Když se křehká důvěra mezi nimi rozpadne, Frances se najednou potácí mezi tím, kým byla, a tím, kým se touží stát. A pochopí, že se musí postavit své minulosti. Přiznat, proč zmizela její kamarádka a Aledova sestra Carys. K tomu ale bude Frances potřebovat veškerou odvahu, kterou v sobě dokáže najít.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Alice Oseman

Alice Oseman

Alice Osemanová je oceňovaná spisovatelka, ilustrátorka a scenáristka. Narodila se v roce 1994 v britském Kentu. Napsala současné YA romány o nejrůznějších katastrofách dospívání: Solitaire (CooBoo, 2014), Radio Silence, I Was Born for This a Loveless (CooBoo, 2022). Je také autorkou LGBTQ+ YA romantického komiksu Srdcerváči (CooBoo, 2019 až do současnosti) a scenáristkou, tvůrkyní a výkonnou producentkou televizní adaptace Srdcerváčů, kterou promítá Netflix. Alicin první román Solitaire byl publikován, když jí bylo devatenáct. Její romány i komiksy získaly nominace na YA Book Prize, Inky Awards, Carnegie Medal i Goodreads Choice Award.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM