EN

Španělský slib

Karen Swan


Jeden z nejbohatších španělských mužů umírá. Během přípravy pozůstalosti ho však postihne mozková mrtvice a jeho rodina s ohromením zjistí, že chce celý svůj majetek darovat mladé ženě, o níž nikdy neslyšeli. Co je zač a co je spojuje? Jeho nepochopitelné jednání jim pomáhá objasnit Charlotta Fairfaxová, londýnská poradkyně ohledně syndromu náhlého zbohatnutí, která to považuje za jednoduchý případ. Existuje přece pouze jediný důvod, proč starý muž odkáže krásné ženě peníze, nebo ne?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název The Spanish Promise
Překladatel Eva Brožová
Počet stran 384
EAN 9788026916581
Datum vydání 01.09.2021
Věk od 18
Formát 130x205 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,411
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Jeden z nejbohatších španělských mužů umírá. Během přípravy pozůstalosti ho však postihne mozková mrtvice a jeho rodina s ohromením zjistí, že chce celý svůj majetek darovat mladé ženě, o níž nikdy neslyšeli. Co je zač a co je spojuje? Jeho nepochopitelné jednání jim pomáhá objasnit Charlotta Fairfaxová, londýnská poradkyně ohledně syndromu náhlého zbohatnutí, která to považuje za jednoduchý případ. Existuje přece pouze jediný důvod, proč starý muž odkáže krásné ženě peníze, nebo ne? V Madridu však začíná vyplouvat na povrch šokující minulost prominentní rodiny…

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Karen Swan

Karen Swan

Karen Swan je úspěšná britská autorka románů pro ženy, které jsou překládány do mnoha světových jazyků. Původně pracovala jako redaktorka módních časopisů, ale posléze se stala spisovatelkou na plný úvazek. Je vdaná, má tři děti a žije s rodinou ve Východním Sussexu. Její pětidílná skotská série je inspirována dramatickým přesídlením původních obyvatel souostroví St. Kilda na skotskou pevninu v létě roku 1930. První díl Poslední léto vyšel česky v roce 2023, druhý díl Zimní bouře následoval v roce 2024.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM