EN

Paralelně k vlnám

aneb hledání dobrodružství a smyslu života či Boha

Patrik Popp


Zážitky emigranta, trampa a hipíka z cest na vlastní plachetnici i pěšky po různých zemích, mořích či mimo své tělo při hledání toho „něco víc“.
Jsou švédští losi masožraví? A co dělat, když na vás zaútočí? Co vás zachrání, když se na vaši plachetničku valí ohromné vlny Atlantiku a vám je jasné, že se za pár vteřin budete topit? Nebo když v Africe umíráte hlady a horečkou a nemáte peníze ani pas? Když vám při potápění exploduje ušní bubínek a vy víte, že ztratíte orientaci? Když to, co zažíváte mimo své tělo, je opakem krásy a lásky a vy se ze své hrůzostrašné cesty nemůžete vrátit zpět? To všechno se dozvíte v knize Paralelně k vlnám!

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 192
EAN 9788076913912
Datum vydání 19.08.2024
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Jsou švédští losi masožraví? Co dělat, když na vás zaútočí? Co vás může zachránit, když ohromné vlny Atlantiku zavalí vaši šestimetrovou plachetničku a vám je jasné, že se za pár vteřin budete topit? Nebo když v Africe umíráte hlady a horečkou a nemáte peníze ani pas? Když vám při potápění exploduje ušní bubínek a vy víte, že zcela ztratíte orientaci? Když to, co zažíváte mimo své tělo, je opakem krásy a lásky a vy se ze své hrůzostrašné cesty nemůžete vrátit zpět? To všechno se dozvíte v knize Paralelně k vlnám!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM